Werkpolo's

Werkpolo’s zijn samen met t-shirts het meest gedragen kledingstuk van bouwvakkers, servicemonteurs en installatie medewerkers. MW Bedrijfskleding beschikt over een ruim assortiment werkpolo’s van verschillende merken.

Professionele werkpolo’s van Mascot Workwear

Bij de collecties werkkleding van Mascot Workwear draait alles om kwaliteit, comfort en functionaliteit. De kwaliteit van de werkpolo’s ligt zeer hoog en is geschikt voor echte professionals. De polo’s zijn gemaakt van moderne stoffen, waaronder stretch, voor optimaal comfort. Ook de verschillende pasvormen dragen bij aan het comfort: slim, modern, classic of lady fit. De CoolDry technologie en de vele kleurencombinaties staan voor functionaliteit.

Ruime keuze dankzij de PREMIUM en BASIC collectie polo’s

Mascot heeft  de collecties die vallen in de polo collectie onder verdeeld in twee verschillende categorieën PREMIUM of BASIC. De BASIC collectie bestaat uit basis producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is leverbaar in 21 verschillende kleuren plus 2 fluor kleuren: fluor oranje en fluor geel. De andere kleuren zijn voornamelijk basiskleuren, waaronder meerdere tinten rood, blauw, grijs, groen en geel. De poloshirts hebben een moderne en comfortabele pasvorm met optimale bewegingsvrijheid. De BASIC polo’s zijn leverbaar van S tot 4XL. De PREMIUM polo’s zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. PREMIUM is topkwaliteit in materiaal en pasvorm voor veelvuldig gebruik.

Speciaal getailleerde damesmodel polo’s

Ook voor dames heeft Mascot Workwear een ruime keuze aan werkpolo’s toegevoegd aan het assortiment. De damespolo’s vallen onder de BASIC collectie en zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de herenvariant. De maten voor dames zijn als volgt: XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De polo bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit elastaan voor extra comfort. Daarnaast draagt ook het getailleerde model bij aan het draagcomfort en uitstraling van de werkende dames.

Lees meer