Polo’s voor bouw, service en industriële bedrijven

Samen met t-shirts zijn polo’s nog altijd het meest gedragen kledingstuk van bouwvakkers, servicemonteurs en installatiemedewerkers. Polo’s zijn modern en trendy en vaak voorzien van stretch, wat zorgt voor extra comfort en beweeggemak. Daarnaast zijn polo’s representatief en hebben ze een nette uitstraling. Dankzij vele bekende werkkledingmerken als Tricorp, Jobman en Mascot verkopen wij een ruim assortiment van 500+ werkpolo’s in alle kleuren en maten. Van rood, zwart, blauw en groen tot kaki, wit of twee verschillende kleuren. Ook zijn de polo’s verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Wil je een polo met regular fit, een moderne slim fit of een polo voor zowel dames als heren? Ook is er de keuze tussen knopen of een rits, met of zonder borstzakken… Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Werkpolo’s customizen met bedrijfslogo en namen

Dankzij onze eigen borduurstudio kunnen wij alle werkpolo’s voorzien van bedrijfslogo’s en namen van medewerkers. Hierdoor zijn jouw medewerkers aangenaam herkenbaar op de bouwlocatie. Daarnaast kun je in onze showroom aan de A7, vlakbij Groningen, alle polo’s passen en meten, voelen en ruiken. Liever een afspraak op jouw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Met onze pas-bus komen we graag bij jou langs!

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.