Schildersoveralls

Op zoek naar professionele schilders overalls? Bekijk hier onze ruime collectie.

Schildersoveralls

Geslacht

Kleur

Maat

Materiaal

Filters

Toont alle 4 resultaten

Professionele schildersoveralls voor de vakman

De overall is nog altijd erg populair onder vakliederen in de bouw en industriële sector. Ook in de facilitaire dienstverlening wordt de overall nog vaak boven de werkbroek verkozen. De overall wordt nog veelvuldig gedragen door schilders, stukadoors, spackers, metselaars en spuiters. Omdat er in deze branche vaak gewerkt wordt met lichte kleuren, wordt er vaak gekozen voor een witte schildersoverall. Op een witte schildersoverall vallen de lichte verfspetters minder op dan op een donkere overall. Daarnaast is een overall eenvoudig te dragen over een spijkerbroek en eenvoudig uit te trekken. Zo stap jij altijd met een schone broek in de bedrijfsauto.

Moderne Amerikaanse overalls met kniezakken

De Amerikaanse overall wordt vaak verkozen boven een dichte overall. De Amerikaans overall is comfortabeler om te dragen en beter af te stellen op de lengte van medewerker door de verstelbare schouderbanden. Moderne Amerikaanse overalls zijn standaard uitgerust met kniezakken. De kniezakken en andere delen van de schildersoverall is verstevigd met slijtvast CORDURA. Hierdoor zijn de werkbroeken erg duurzaam. Daarnaast zijn de overalls vaak voorzien van een borstzak en meerdere broekzakken voor het opbergen van vele gereedschappen, zoals: kwasten, rollers, schroevendraaiers.

Complete kledingpakketten voor schilders

Dankzij onze professionele merken in werkkleding leveren wij naast schildersoveralls ook andere werkkleding voor schilders. Combineer daarom een Amerikaanse overall met een witte schilderstrui, polo of t-shirt. Of ga voor een stevige winterjas voor schilders of een lichte softshell schildersjas. Maak de outfit compleet met witte veiligheidsschoenen van Sixton Peak. Wil jij graag meer weten over schilderskleding? Kom dan langs in onze showroom. Hier hebben wij een ruime collectie om te zien, te passen en te voelen. Daarbij krijg je vrijblijvend advies op maat van één van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van een compleet kledingpakket voor jou en je collega’s.

Lees meer