Breed assortiment in slijtvaste schildersbroeken

Een schildersbroek moet comfortabel zitten. Dat snappen wij maar al te goed. Daarnaast moeten de broeken slijtvast en functioneel zijn. Ook moet het bescherming bieden. Bij het uitzoeken van de juiste werkbroek voor schilders komt meer kijken dan alleen de witte kleur. Onze adviseurs helpen daarom graag bij het uitzoeken van de juiste broek voor jou en je collega’s. Nieuwgierig? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom in Leek of maak een afspraak met een adviseur om met de pas-bus bij jou op locatie te komen.

Werkbroeken voor schilders zijn voorzien van de nieuwste technologieën

Dankzij onze professionele merken in werkkleding kunnen wij de beste schildersbroeken leveren met de nieuwste technologieën, waaronder CORDURA en 100% vier-weg stretch. CORDURA zorgt ervoor dat de werkbroeken bestand zijn tegen slijtage door schuren. Cordura is daarnaast snij- en scheurbestendig. Door de PU-coating is de stof waterdicht, vuilafstotend en tegelijkertijd ademend. Wanneer je dit combineert met 100% vier-weg stretch ontstaat er een extreem comfortabele schildersbroek die duurzaam is.

Meerdere combinatiemogelijkheden mogelijk

In ons assortiment schildersbroeken hebben wij meerdere varianten werkbroeken in de kleur wit. De broeken zijn leverbaar in een korte broeken, lange broeken, driekwart broeken, lichte broeken, eenkleurige en tweekleurige broeken. De schildersbroeken zijn uitstekend te combineren met een witte schildersjas of schilderstrui? Ook kan je bij ons terecht voor schildersoveralls en witte veiligheidsschoenen. De schildersbroeken zijn ook geschikt voor stukadoors, spuiters, metselaars, spackers en andere vakliederen. Liever een andere kleur werkbroek? De werkbroeken zij ook verkrijgbaar in de volgende kleuren: rood, zwart, groen, blauw, grijs, kaki.

Lees meer