Witte shirts voor schilders en vaklui

Een polo is een nette variant op een t-shirt, dankzij de moderne kraag met knopen. De polo’s van onze professionele merken in werkkleding hebben dezelfde eigenschappen als t-shirts. De polo’s en t-shirts zijn absorberend en voorzien van stretch in combinatie met moderne pasvormen voor optimaal comfort. Voor schilders, spackers, stukadoors, metselaars en spuiters hebben wij meerdere varianten in witte polo’s. De polo’s zijn leverbaar in volledig wit, wit met grijze tinten of zwarte tinten, met of zonder borstzakken, voor dames en heren.

Schilders shirts bedrukken of borduren met bedrijfslogo

Als schilder wil je graag aangenaam herkenbaar zijn. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kunnen wij alle werkpolo’s voorzien van bedrijfslogo’s in onze eigen borduurstudio. De shirts voor schilders kunnen zowel geborduurd als bedrukt worden. Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s. Deze zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit. Tevens zijn polo’s, voorzien van een geborduurd of gedrukt logo bij een minimale grootte van 70 cm², 100% fiscaal aftrekbaar.

Stel jouw eigen kledingpakket voor schilders samen

Naast witte shirts kan je bij ons ook terecht voor andere professionele werkkleding voor schilders van onze A-merken, waaronder Mascot Workwear en Tricorp Workwear. In onze showroom vindt je o.a. witte schildersjassen, schildersoveralls, schildersbroeken, t-shirts en truien. Wil je de kleding graag van dichtbij bekijken? Bezoek dan onze ruime showroom met 1600 m2 aan inspiratie op het gebied van werkkleding en laat je bij staan door één van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van het beste kledingpakket voor jouw schildersbedrijf.

Lees meer