Reflecterende vesten

Reflecterende vesten zijn erg handig bij weg -en spoorwerkzaamheden. Fluor gele en fluor oranje vesten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Geel en oranje werkvesten voor wegenbouwers

De modellen die wij bij MW Bedrijfskleding op voorraad hebben zijn leverbaar in verschillende kleuren, namelijk; Geel en oranje. Mensen verschillen nogal in maten en daarom geven wij bij MW Bedrijfskleding advies op maat. Voor de maten S, M, L, XL, XXL en 4XL kunt u hier terecht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is de reden dat de reflecterende vesten bestaat uit polyester, zodat de levensduur zo lang mogelijk is! Elke sector heeft weer andere kleding nodig. Dit is de reden dat MW Bedrijfskleding alleen met specialisten samenwerkt, zoals Tricorp.

Werkkleding voor spoor -en wegenbouwers

Als je als wegenbouwer aan het werk bent, wil je natuurlijk dat de kleding voldoet aan bepaalde eisen. Jouw wensen nemen wij erg serieus, zodat je er goed bij loopt. Het plaatsen van logo’s en slogans levert belastingvoordeel op. Ook hierbij is MW Bedrijfskleding jou tot dienst door jouw bedrijfskleding te bedrukken en/of borduren. Voor een bijpassende hoge zichtbaarheid kleding kun je ook bij ons terecht! Ben je geïnteresseerd in meer informatie, bezoek dan onze showroom in Leek of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer