Reflecterende jassen

Bij MW Bedrijfskleding vindt je jouw geschikte kleding met hoge zichtbaarheid. De reflecterende kleding zorgt ervoor dat je goed te zien bent langs de wegen sporen.

Reflecterende werkkleding voor langs de weg -en sporen

Uw bedrijf staat voor bepaalde kleuren. Bij MW Bedrijfskleding hebben we de kleuren geel, oranje en blauw voor u in ons assortiment opgenomen, zodat u de juiste kleuren uitstraalt. Onze reflecterende jassen zijn in verschillende maten leverbaar, namelijk: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL en 7XL. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is de reden dat de reflecterende jassen bestaat uit polyester, katoen en carbon, zodat de levensduur zo lang mogelijk is! Tricorp, Jobman, Mascot en MW Bedrijfskleding zijn partners en hebben een goede samenwerking opgebouwd om service en levertijden te optimaliseren.

Reflecterende werkkleding bedrukken

In Leek, tussen Drachten en Groningen, hebben wij onze showroom staan. Kom eens langs om de speciale kleding voor spoor -en wegmedewerkers te bekijken! Personaliseer jouw kleding door je eigen logo en/of slogan op de kleding te drukken of borduren. Combineer de reflecterende jassen met een bijpassende reflecterende broeken en maak uw outfit compleet! Zijn er onduidelijkheden? Bezoek dan onze showroom en laat u adviseren door één van onze adviseurs.

Lees meer