Reflecterende broeken

Onze reflecterende broeken zorgen ervoor dat u veilig aan het werk kan. De broeken voldoen aan de hoge zichtbaarheid eisen en zijn verkrijgbaar in het fluor geel -en oranje.

Werkbroeken wegenbouw van Tricorp, Jobman en Mascot

Voor diverse kleuren bent u bij MW Bedrijfskleding aan het goede adres. Wij hebben de kleuren geel, oranje met zwart en donkerblauw voor je opgenomen in ons assortiment.  Voor de reflecterende broeken zijn er verschillende maten leverbaar. Voor deze specifieke kleding hebben we de de maten 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL en 7XL  in ons assortiment. Wij bieden je de beste kwaliteit en daarom kiezen wij de beste materialen voor je uit. In het geval van de reflecterende broeken is er gekozen voor polyester en katoen, waardoor ze lang mee gaan.

Wegenbouw en hoge zichtbaarheid als eis

Tricorp, Jobman en Mascot zijn al jarenlang een goede partner van MW Bedrijfsleven. Onze samenwerking zorgt voor een snelle levering en goede service!  zijn bij ons aan het juiste adres! Vakgerichte kleding leveren is onze specialiteit en daar zijn we trots op! Maak van uw bedrijfskleding uw visitekaartje en maak gebruik van onze druk -en borduurdiensten. Kijk eens bij onze hoge zichtbaarheid kleding, zodat u een mooie combinatie kan maken met de broeken. Ben je geïnteresseerd in meer informatie, bezoek dan onze showroom in Leek of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer