Lange werkbroeken

Ben je opzoek naar een lange werkbroek? Dan ben je hier aan het goede adres. Neem gerust een kijkje in het assortiment van MW Bedrijfskleding en laat ons weten wat we voor jou kunnen doen.

Lange werkbroeken

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 163 resultaten wordt getoond

Werkbroeken van Jobman, Mascot en Tricorp

De samenwerking met onze partners maakt het mogelijk dat wij de kleuren blauw, beige, bruin, groen, grijs, geel, oranje, rood, wit en zwart voor jou hebben liggen. Bij MW Bedrijfskleding hebben we de maten XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 en 64 voor jou verkrijgbaar gemaakt. De werkbroeken worden op duurzame wijze tot stand gebracht. Om aan de duurzaamheid eisen te voldoen is er gekozen voor de materialen katoen en polyester werkbroeken.

Werkbroeken bouw, glazenwassers, timmermannen en schilders

Hier bij MW Bedrijfskleding werken we nauw samen met merken al Jobman, Tricorp en Mascot. De werkbroeken zijn uitermate geschikt voor de bouw, schilders, aannemers, timmermannen, glazenwassers ect. en wij helpen jou graag om advies op maat te geven. Als je jouw kleding zo persoonlijk mogelijk wil maken, maak dan gebruik van onze druk -en borduur diensten. Voor een bijpassende werktrui, werkjas, werkshirt of bodywarmer kun je ook bij ons terecht! Ben je geïnteresseerd in meer informatie, bezoek dan onze showroom in Leek of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer