Korte werkbroeken

Korte werkbroeken zijn tijdens de zomermaanden onmisbaar! MW Bedrijfskleding staat ook in deze warme periode voor jou klaar door korte werkbroeken in alle maten en kleuren te leveren.

Korte werkbroeken

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 43 resultaten wordt getoond

Korte werkbroeken voor professionals

De zeer slijtvaste korte werkbroeken van Mascot Workwear en Tricorp Workwear zijn verkrijgbaar in blauw, bruin, grijs, groen, rood en wit. MW Bedrijfskleding levert de maten 66, 68, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64 voor heren. De broeken zijn gemaakt van katoen en polyester en door hun vorm zorgen de broeken voor optimale ondersteuning tijdens intensieve arbeid!

Logo borduren en drukken

Opzoek naar een korte werkbroek met eigen bedrijfslogo? Bij MW Bedrijfskleding drukken en borduren we uw bedrijfslogo op elke gewenste manier. Neem gerust een kijkje in onze eigen studio om te zien hoe logo’s op de beste manier gedrukt of geborduurd worden.

Combineren met de beste materialen

Wilt u uw zomeroutfit compleet maken? Combineer dan met de beste materialen en bezoek eens naar onze werkpolo’s van Mascot en Tricorp. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs of bezoek onze showroom in Leek!

Lees meer