Professionele werkjassen voor hoveniers

Als hovenier, tuinman, boswachter of parkbeheerder ben je vrijwel altijd buiten bezig. Daarom heb jij altijd te maken met verschillende weersomstandigheden. Dat weten onze adviseurs als geen ander. Daarom hebben wij prachtige werkjassen voor warme zomerdagen en koude winterdagen. Voor de winterse kou is er keuze uit vele parka’s, pilotenjassen en bomber jacks. De jassen zijn waterafstotend en goed isolerend. In het voorjaar wordt er vaak gekozen voor een softshell werkjas of een fleecejas. Deze jassen zijn licht van gewicht en ook waterafstotend. Zomers heb je vrijwel geen jas nodig, maar mocht je het toch koud krijgen, hebben wij ook diverse bodywarmers van A-merken in het assortiment.

Regenjassen en regenkleding voor hoveniers

Ondanks dat de professionele werkjassen waterafstotend zijn, beschermen ook deze jassen je niet tegen een flinke regenbui. Daarom hebben wij voor hoveniers ook regenjassen en regenkleding van merken als Tricorp Workwear en Helly Hansen in ons assortiment. De regenkleding van deze professionele merken hebben een moderne pasvorm en zitten erg comfortabel. De waterdichte en ademende werkkleding met Helly Tech heeft namelijk een membraan dat vocht van binnenuit laat verdampen, terwijl watermoleculen van buitenaf niet door het membraan heen kunnen dringen. Dus of je nu in de zon, de regen of de sneeuw werkt, met de Helly Tech regenkleding kan je de hele dag droog en comfortabel blijven werken.

Werkjassen voor hoveniers bedrukken en borduren

Val op tijdens je werkzaamheden door de werkjassen voor hoveniers te borduren of te bedrukken. Plaats een logo op de borst en/of rug. Daarbij komt dat werkjassen met een bedrijfslogo, bij een minimale grootte van 70 cm², 100% fiscaal aftrekbaar. Kom voor meer informatie langs in onze ruime showroom met shop-in-shops van Mascot Workwear, Jobman en Tricorp, waar alle werkjassen bekeken en gepast kunnen worden. Onze adviseurs helpen je daarbij graag bij het uitzoeken van een compleet kledingpakket, bestaande uit: werkjassen, werktruien, werkbroeken, t-shirts, polo’s en veiligheidsschoenen voor hoveniers.

Lees meer