Werkbroeken voor hoveniers van professionele merken

Als hovenier, tuinman, boswachter of parkbeheerder wil je graag comfortabel kunnen werken. Daarbij heb je de keuze tussen een klassieke tuinbroek of een moderne werkbroek, gemaakt van de nieuwste materialen. Onze werkbroeken voor hoveniers zijn licht van gewicht, voorzien van kniezakken en kniebeschermers, en meerdere broekzakken voor op opbergen van diverse materialen. De werkbroeken leveren wij voornamelijk van professionele merken als Tricorp, Mascot Workwear en Helly Hansen. Hierdoor kunnen wij lange werkbroeken, korte werkbroeken en driekwart broeken leveren.

Kies jij voor de werkbroek of Amerikaanse overall?

Naast een werkbroek draagt een hovenier ook vaak een professionele overall of tuinbroek. Beide kledingstukken hebben zo zijn voordelen. De pasvorm van een werkbroek is vaak net iets beter dan de pasvorm van de overall, omdat deze slechts tot de middel gedragen worden. Bij een werkbroek heb je keuze in taille en lengtematen. Bij een Amerikaanse overall of tuinbroek is er alleen een lengtemaat. Maar als hovenier kom je veelvuldig in aanraking met zand en modder. Daarom kan een Amerikaanse overall goed van pas komen, omdat deze prima te dragen is over een spijkerbroek. Wanneer de klus geklaard is, kan de overall uitgetrokken worden en stap jij met een schone broek in de bedrijfsauto.

Combineer een werkbroek met andere kledingitems voor hoveniers

Onze werkbroeken zijn leverbaar in de klassieke groene kleur voor hoveniers. Daarnaast zijn de broeken ook leverbaar in moderne tinten, waaronder patrol en kaki. Ook zijn de werkbroeken verkrijgbaar in het wit, zwart, grijs, rood en blauw. De werkbroeken zijn tevens te combineren met andere kledingitems als werkjassen, bodywarmers, polo’s, t-shirts en veiligheidsschoenen. Alle kledingitems zijn leverbaar in dezelfde kleur of think out of the box door meerdere kleuren te combineren. Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jouw hoveniersbedrijf kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 waar onze adviseurs jou graag bijstaan in het uitzoeken van het perfecte kledingpakket voor jou en je collega’s.

Lees meer