Facilitaire bedrijfskleding

Facilitair is een breed begrip en dat betekent ook een brede diversiteit aan dragers van bedrijfskleding. Van schoonmaakmedewerkers en technische dienst tot medewerkers bedrijfskantine en de conciërge. Wij bieden een ruim assortiment aan passende facilitaire bedrijfskleding voor allen. Uiteraard kan deze helemaal aangepast worden aan de huisstijl.

Wij werken voor

Professionele uitstraling met facilitaire bedrijfskleding

Heb jij een bedrijf die actief is in de facilitaire dienstverlening en ben jij op zoek naar hoogwaardige, slijtvaste en comfortabele werkkleding? Kom dan langs in onze showroom aan de A7 in Leek, nabij Groningen en Drachten. Hier vind je 1600 m2 inspiratie op het gebied van werkkleding onder één dak.Van werkbroeken, werkjassen, truien en vesten, polo’s en t-shirts. Wij werken uitsluitend met professionele merken als MASCOT Workwear, Jobman, Tricorp Workwear, Dassy en Sioen.

Italiaanse vakmanschap verwerkt in de veiligheidsschoenen van Sixton Peak.

Ook in veiligheidsschoenen hebben wij een brede collectie veiligheidsschoenen van Sixton Peak die beschikken over alle veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende klasses: SB, S1, S2, S3, S4 en S5. Ook  heb je een ruime keuze aan varianten als hoge werkschoenen, lage werkschoenen, sportieve werkschoenen en werklaarzen. De werkschoen van Sixton zijn niet alleen geschikt voor de facilitaire dienstverlening, maar ook voor: horeca, transport en logistiek, bouw en industrie.

Facilitaire werkkleding voor alle beroepen in de facilitaire sector

De facilitaire sector is een brede sector waar vele verschillende beroepen onder vallen. Van service- en onderhoudsmonteurs, schoonmakers en schoorsteenvegers tot conciërges en productiemedewerkers. Geen klus is hetzelfde en dat weten wij als geen ander. Daarom hebben wij voor alle beroepen geschikte werkkleding met bijpassende functionaliteiten. Voor de medewerkers die veelal buiten actief zijn hebben wij prachtige waterafstotende en winddichte werkjassen en softshell jassen. Voor schilders hebben wij een collectie met schilderskleding en voor hoveniers een collectie met hovenierskleding. Werk je als receptionist(e) of front-desk medewerker? Bekijk dan onze representatieve bedrijfskleding.

Kom langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak

MW Bedrijfskleding heeft jarenlange ervaring met relaties die faciliterend zijn aan uiteenlopende bedrijven en instellingen. Graag zijn wij ook jouw partner op het gebied van facilitaire bedrijfskleding. Neem nu contact met ons op of plan een kennismaking of kom langs in onze showroom in Leek voor een heerlijke kop koffie, in het hart van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. In onze showroom kan je alle kledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Liever een afspraak op locatie? Geen Probleem. Wij komen graag langs met de pas-bus om jouw alle medewerkers van het bedrijf door te passen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

Lees meer