De baseline collectie van Craft Sportswear is een klasse apart

Craft is een pionier in de productie van thermokleding en biedt functionele sportkleding die uitstekend de lichaamstemperatuur bewaakt tijdens oefeningen onder alle omstandigheden. De weefselstructuren en breitechnieken werken op elkaar in om vocht efficiënt van de huid te transporteren en aan de buitenkant te verdelen, waar het verdampt of wordt doorgegeven aan de volgende laag voor optimale prestaties en comfort. Het assortiment functionele thermokleding bestaat uit drie categorieën: Stay Cool (blijf koel), Be Active (wees actief) en Keep Warm (houd warm). De basislagen uit deze collecties zijn te krijgen in onder ander sportbroeken, sportjassen, sportvesten, sokken en mutsen – in veel verschillende kleuren.

De Stay Cool Baselayer is ontworpen om je koel te houden tijdens trainingen

De Stay Cool Baselayer van Craft Sportswear houdt je koel onder warme omstandigheden, zowel binnen als buiten. De kledingstukken zijn voorzien van unieke meerkanaals vezelconstructies die op effectieve wijze transpiratiedamp uit het lichaam trekken. Een 3D-constructie zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm. De Stay Cool Baselayer bestaat uit drie verschillende deelcollecties: Cool Intensity, Cool Mesh Superlight en Cool Seamless.

De Stay Cool collecties van Craft Sportswear zijn ook als werkkleding te gebruiken

Cool Intensity is gemaakt van dun, lichtgewicht (80g/m2) en zeer functioneel polyester met CoolMax Air, een hoogwaardige vezel met schroefvormige microkanaaltjes die uitstekend vochtbeheer en ademend vermogen bieden voor superieure prestaties. Cool Mesh Superlight combineert een kanaalvezel en een constructie met grote gaten voor superieure ventilatie en koeling. Deze ultralichte stof heeft een gestructureerd oppervlak waardoor luchtkanalen tussen de huid en het kledingstuk kunnen worden gevormd en de ventilatie nog meer wordt verbeterd. Cool Seamless is ontworpen voor optimaal comfort en lichaamstemperatuur tijdens intensieve work-outs in warme omstandigheden.

Be Active thermokleding is een veelzijdige basislaag tijdens het sporten en werken

De Be Active-collectie biedt een basislaag die een optimaal microklimaat creëert uitdagingen onder koude omstandigheden. Halverwege de jaren ’70 getest en goedgekeurd door atleten over de hele wereld. Op de Olympische Spelen, de Wereldkampioenschappen en talloze andere internationale eersteklas wedstrijden heeft Be Active zich bewezen als een van de meest succesvolle baselayer-collecties ter wereld. Ook deze basislaag bestaat weer uit drie verschillende deelcollecties. De Active Comfort, Active Extreme 2.0 en Active Intensity.

Wat maakt de Craft Active Comfort zo comfortabel?

Active Comfort is een functionele cross-overcollectie met een casual uitstraling. Het kleurrijke, eigentijdse ontwerp maakt deze thermokleding tot de perfecte keuze voor allerlei activiteiten, van intensieve trainingen als alpineskiën tot wandelen en ontspannen après-ski. Deze collectie ademt comfort:   zachte materialen en een naadloze constructie. Active Extreme 2.0 is de volgende generatie van zeer functionele baselayers die atleten in staat stelt om optimaal te presteren in ijskoude omstandigheden. De artikelen zijn gemaakt van een dubbellaags stof met CoolMax Air, een hoogwaardige vezel met schroefvormige microkanaaltjes die uitstekend vochtbeheer en ademend vermogen bieden. Ontwikkeld voor toegewijde atleten. Active Intensity vult de Extreme en Comfort en biedt een uitstekende functie tijdens intense activiteiten in milde tot koude omstandigheden. Functionele stof in combinatie met naadloos ontwerp, lichaamsstructuren en atletische pasvorm zorgen voor een geweldig lichaamstemperatuur beheer en comfort. Sport ontmoet mode.

De Keep Warm thermokleding is een technisch geavanceerde baselayer

Deze thermokleding zorgt voor een uitstekend comfort en beheer van de lichaamstemperatuur tijdens trainingen bij temperaturen onder het vriespunt. Met de collectie kunnen sporters optimaal trainen in koude tot zeer koude omstandigheden. Keep Warm-kleding is ontworpen voor alle soorten sporten, maar ook voor andere activiteiten met zowel hoge als lage intensiteit. De set basislagen bestaat uit drie deelcollecties, geschikt voor zowel dames als heren. De Nordic Wool collectie, Wool Comfort en Warm Intensity collectie.

Blijf warm in de meest koude omstandigheden met de Wool collecties van Craft Sportswear

Nordic Wool is de warmste baselayer van Craft en daarom de perfecte keuze voor activiteiten met lage intensiteit in extreem koude omstandigheden, zoals wandelen, jagen, ijsvissen en langlaufen. Gemaakt van een zachte en dikke dubbel geweven wolmix met luchtzakjes die warmte vasthouden. Deze kledingstukken houden je warm en comfortabel, zelfs als het ijskoud is. Wool Comfort is een functionele cross-overcollectie met een casual gevoel, ontworpen voor activiteiten met een gemiddelde intensiteit onder koude omstandigheden. De stof bestaat uit 52% polyamide, 43% wol en 5% elastaan. Geproduceerd met wol aan de buitenkant voor warmte en polyamide aan de binnenkant voor een beter vochttransport. Warm Intensity is een zachte en functionele basislaag die is ontworpen voor intense activiteiten in koude omstandigheden. Een 3D-gebreid ontwerp met holle vezels en lichaam klimaatzones houden het lichaam warm, wanneer dat het hardst nodig is. Het eigentijdse ontwerp harmonieert met het actieve gevoel en de dynamische aard van de collectie. Een uitstekende keuze voor alpineskiërs.

Lees meer