Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Wat zijn de voordelen van een geborduurd logo op bedrijfskleding?

Wat zijn de voordelen van een geborduurd logo op bedrijfskleding?

Om aangenaam herkenbaar te zijn als bedrijf is het een goede keuze om de bedrijfskleding te voorzien van een geborduurd logo. Een geborduurd logo op bedrijfskleding zorgt niet alleen voor een professionele en herkenbare uitstraling, het personeel krijgt hierdoor ook een gevoel van betrokken- en saamhorigheid binnen het bedrijf. Lees ook wat de voordelen zijn van een bedrukt logo.

Waarom een geborduurd logo op bedrijfskleding?

Geborduurde logo’s kunnen in alle kleuren geborduurd worden. Het voordeel van borduren ten opzichte van een bedrukt logo is dat het niet zal verkleuren en nooit van de kleding af zal gaan. Of het nou gaat om het borduren van overhemden, jassen, schorten, shirts, truien, vesten of broeken, een geborduurd logo is duurzaam en kwalitatief de beste keuze.

MW_Bedrijfskleding_Borduren_Smilda

Bedrijfskleding is belasting aftrekbaar

Het aanschaffen van promotionele bedrijfskleding kan als fiscale aftrekpost worden opgevoerd. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken zijn er wel voorwaarden verbonden. Een van de voorwaarden om de BTW aftrekbaar te maken van de kleding is een dat het logo minimaal 70cm2 moet zijn (totaal) en dat het verwijst naar het bedrijf, merk of evenement. Het logo mag opgesplitst worden.

Borduren bij MW Bedrijfskleding

MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding. MW Bedrijfskleding is één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s. Voordat wij beginnen met het borduren doorlopen wij ons borduurproces. Laat je inspireren in onze showroom in Leek en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid