Duurzame bedrijfskleding

Wij vinden het een must dat de stoffen voor onze bedrijfskleding op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd zijn. Zonder kinderarbeid, met milieuvriendelijke productielijnen en tegen een eerlijke beloning. Van onze leveranciers en producenten verwachten we hetzelfde. Je kunt erop rekenen dat MW Bedrijfskleding voldoet aan alle in Nederland geldende wetten, normen en richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu. Dat geeft een goed gevoel. De zekerheid van duurzame bedrijfskleding.

Begin bij jezelf

Meer dan 15 jaar geleden starte de campagne 'Een beter milieu begint bij jezelf'. Wij zijn er van overtuigd dat dat nog steeds zo is. We verwachten dus niet alleen van onze leveranciers dat ze voorzichtig zijn met de wereld waarop we leven. We zetten hierin zelf een stap voorop. Zo werken we met energiezuinige verlichting, hergebruiken wij het vilt wat achter de geborduurde logo's zit en eraf wordt geknipt nadat de logo's zijn geborduurd én gebruiken we het liefst zo weinig mogelijk papier. Mooi he?

Recycling

Oude bedrijfskleding wordt vaak weggegooid. Zonde! Wij kunnen er samen met onze partners vaak nog iets heel moois en bruikbaars van maken. Zo kunnen we de gerecyclede kleding hergebruiken in tassen, maar ook in picknicktafels of steekpalen.

Meer informatie

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.