Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738
MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Groningen

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Groningen

MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. MW Bedrijfskleding is marktleider in Noord-Nederland en is slechts 20 kilometer van Groningen. Bij ons kan je terecht voor verschillende bedrijfskleding voor diverse beroepsgroepen. Wij zorgen dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. Een groot aantal bedrijven in Groningen loopt al met de kleding van MW Bedrijfskleding. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat te komen.

 

Klanten van MW Bedrijfskleding in Groningen

Klanten van MW Bedrijfskleding in Groningen

In Groningen heeft MW Bedrijfskleding een brede klantenkring. Vooral in de horeca zijn wij erg actief. Daarom durven wij te zeggen dat we de specialist zijn in horeca kleding. Voorbeelden van bestaande klanten in Groningen zijn: De Drie Gezusters,  Bar 1672, Stockroom, YIP, maar ook Century Autogroep. Bekijk ook onze horeca video in Groningen

Bedrijfskleding bedrukken of borduren, jouw visitekaartje

Bedrijfskleding bedrukken of borduren, jouw visitekaartje

Door de inzet van bedrijfskleding met logo zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar voor klanten. Medewerkers zien er niet alleen netjes uit in werkkleding, maar ook professioneel. De klanten herkennen jouw bedrijf doormiddel van eigen bedrijfskleding met logo. De bedrijfskleding wordt een belangrijk marketingmiddel om de klant het goede gevoel te geven. Bij ons kan je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorgkleding, promotionele kleding, representatieve kleding en sportkleding.

Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs in onze showroom!

In onze showroom kan je alle werkkledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Liever een afspraak op locatie? Geen Probleem. Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid