Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van bedrijfskleding Franeker

Aangenaam! MW Bedrijfskleding is dé specialist in promotioneel textiel en bedrijfskleding Franeker. MW Bedrijfskleding is marktleider in Noord-Nederland. Wij zorgen dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. Een groot aantal ondernemers uit Franeker gingen je al voor! 

MW_bedrijfskleding_pand

Bedrijfskleding Franeker voor verschillende branches

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan professionele bedrijfskleding voor alle beroepsgroepen. Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorgkleding, promotionele kleding, representatieve kleding en sportkleding.
MW Bedrijfskleding borduren logo

Bedrijfskleding Franeker, van borduren en bedrukken tot persoonlijke advies

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat werkkleding met opdruk te komen. Werkkleding zonder opdruk is ook geen enkel probleem!

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

Bedrijfskleding heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt bedrijfskleding voor eenheid en verbondenheid bij je medewerkers. Daarnaast draagt bedrijfskleding met logo bij aan de representatieve uitstraling. Het draagt bij aan een bepaalde mate van vertrouwen en herkenning. Versterk je bedrijfsimago met bedrijfskleding. Het laat zien wat je wil uitstralen. Tot slot draagt werkkleding bij aan optimale bescherming en veiligheid.

MW bedrijfskleding fc groningen jassen Werkkleding bedrijfskleding
MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding

Bedrijfskleding Franeker, jouw visitekaartje

Door de inzet van bedrijfskleding zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar voor klanten. Medewerkers zien er niet alleen netjes uit in werkkleding, maar ook professioneel. De klanten herkennen jouw bedrijf doormiddel van eigen bedrijfskleding met logo. De bedrijfskleding wordt een belangrijk marketingmiddel om de klant het goede gevoel te geven.

Op zoek naar bedrijfskleding in Franeker?

Ben je op zoek naar passende bedrijfskleding in Franeker voor jou en je personeel? We nemen je graag mee in de wereld van bedrijfskleding en geven je graag passend advies. Eerlijk, betrouwbaar en no-nonsense. Laat de kleding borduren of bedrukken met jouw logo in onze eigen productiestudio. Ben je overtuigd dat MW Bedrijfskleding de juiste leverancier is? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of op locatie. Dan lopen jij en je medewerkers er binnenkort aangenaam herkenbaar bij! 

MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding jobman
Wold & waard

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken
“Zeer kundig geadviseerd en fantastisch meegedacht m.b.t. de modellen en kleuren van onze nieuwe bedrijfskleding door MW Bedrijfskleding. De service bleek ook nog eens meer dan geweldig. Dit heeft geresulteerd in prachtige bedrijfskleding!”
MW_bedrijfskleding_kms_kleding_management_systeem_webshop_werkkleding

Laat je ontzorgen met KMS

Bestel efficiënt met ons online Kleding Management Systeem. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het bestelsysteem staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.

Download brochures

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding? Bekijk en download de brochures van de merken waar wij graag mee werken.
MW Bedrijfskleding brochures werkkleding
MW Bedrijfskleding Stephanie

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak met Stephanie bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. Stephanie helpt je graag met het uitzoeken van passende kleding op basis van jouw wensen en huisstijl. Maak een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW_Bedrijfskleding_showroom

Voordelen MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zij of haar wens(en).