Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738
MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Drachten

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Drachten

MW Bedrijfskleding is dé specialist in promotioneel textiel. MW Bedrijfskleding is marktleider in Noord-Nederland en is slechts 25 kilometer van Drachten. MW Bedrijfskleding werkt al samen met meerdere bedrijven uit Drachten en omgeving.  Wij zorgen dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat te komen.

In onze showroom kan je alle kledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Liever een afspraak op locatie? Geen Probleem. Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid