Werkschoenen

Ben je op zoek naar professionele werkschoenen? In ons assortiment vind je uitsluitend werkschoenen met volledige bescherming. Perfecte ergonomie, ondersteuning en stootabsorptie, ook bij lange werkdagen.

Filter op prijs

Merk

Kleur

Resultaat 1–12 van de 79 resultaten wordt getoond

Vanaf 82,95 ex. BTW per paar Vanaf 100,37 incl. BTW
Vanaf 131,50 ex. BTW per paar Vanaf 159,12 incl. BTW
Vanaf 76,95 ex. BTW per paar Vanaf 93,11 incl. BTW
Vanaf 74,95 ex. BTW per paar Vanaf 90,69 incl. BTW
Vanaf 94,95 ex. BTW per paar Vanaf 114,89 incl. BTW
Vanaf 91,95 ex. BTW per paar Vanaf 111,26 incl. BTW
Vanaf 144,95 ex. BTW per paar Vanaf 175,39 incl. BTW
Vanaf 79,95 ex. BTW per paar Vanaf 96,74 incl. BTW
Vanaf 79,95 ex. BTW per paar Vanaf 96,74 incl. BTW
Vanaf 83,50 ex. BTW per paar Vanaf 101,04 incl. BTW
Vanaf 78,95 ex. BTW per paar Vanaf 95,53 incl. BTW
Vanaf 73,95 ex. BTW per paar Vanaf 89,48 incl. BTW

Professionele veiligheidsschoenen van de beste merken

In ons assortiment vind je uitsluitend schoenen met volledige bescherming: al onze schoenen hebben bijvoorbeeld veiligheidsneuzen, anti-perforatiezolen of antislipzolen, goedgekeurd volgens EN ISO 20345:2011. Het belangrijkste deel van uw uitrusting, uw lichaam, verdient grote veiligheid. Goed loopcomfort is van groot belang en daarom een essentieel aandachtspunt voor ons. Zo worden alle schoenen van Mascot van tevoren getest, zowel in het laboratorium als in de praktijk. Perfecte ergonomie, ondersteuning en stootabsorptie, ook bij lange werkdagen.

De optimale pasvorm bij een werkschoen

De Flex-collectie staat garant voor een optimale pasvorm. In de Flex-modellen kun je uren bewegen zonder dat je voeten moe worden. De voet wordt in het achterste deel van de schoen ondersteund en gestabiliseerd, terwijl er voldoende ruimte is voor beweging van de voorvoet. De schoenen zijn bovendien voorzien van een inlegzool met geoptimaliseerde ondersteuning van de voetboog, bedoeld om platvoeten te voorkomen. Schoenen aantrekken uit de Flex-collectie zorgt meteen voor een zacht en comfortabel gevoel. De zool heeft een uitstekende schokabsorptie en het voorste deel van de schoen buigt flexibel mee met de voet. Ondanks alle comfort hoort het gewicht van de schoen bij de laagste op de markt.

Superlichte veiligheidsschoenen, bestaan die?

Kunnen veiligheidsschoenen vederlicht zijn? Helaas niet, maar we hebben er alles aan gedaan om het gewicht van de schoen te beperken. Metaal is vervangen door composiet en textiel, en andere zware onderdelen zijn met behulp van nieuwe onderzoeken en technologie vervangen door lichtere alternatieven.

Nooit meer koude voeten

Metaal geleidt zowel warmte als kou. Als je in een koude omgeving werkt, kunnen veiligheidsschoenen met een metalen basis daarom koud zijn voor de voeten en met name voor de tenen. Koude voeten kunnen worden voorkomen met een paar metaalvrije schoenen waarin de voeten niet worden blootgesteld aan externe invloeden als kou en warmte. De anti-perforatiezool is gemaakt van een stevig textielmateriaal dat de onderkant van je voeten net zo goed beschermt tegen scherpe voorwerpen als metaal. De versterkte neus is gemaakt van composiet, een materiaal dat een stuk lichter is dan metaal. Daarnaast biedt een neus van composiet gecertificeerde bescherming tegen druk – precies zoals een versterkte neus van metaal.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.