Werk t-shirts

Het is belangrijk dat je werkkleding goed zit. MW Bedrijfskleding biedt een ruime keuze werk T-shirts die volledig aansluiten bij de wensen en huisstijl van jouw bouwbedrijf, installatiebedrijf of servicebedrijf.

Draag comfortabele t-shirts bij zware werkomstandigheden

Of je nou werkt in de bouw als metselaar, timmerman, loodgieter of installateur, het is belangrijk dat je werkkleding aangenaam zit. Ga daarom voor comfortabele en goed absorberende t-shirts met of zonder stretch. T-shirts zijn verkrijgbaar in vele kleuren: rood, blauw, zwart, groen, wit , grijs, paars, oranje en meer. Door de ruime keuze kunnen wij de t-shirts volledig laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bouwbedrijf, installatiebedrijf of servicebedrijf en zijn jouw medewerkers op iedere klus aangenaam herkenbaar.

T-shirts van bekende werkkleding merken

Werkkledingmerken begrijpen dat een t-shirt comfortabel moet zitten. Daarom besteden deze merken extra aandacht aan de t-shirts in hun assortiment. In onze ruime showroom vind je shop-in-shops van onder andere Mascot en Tricorp Workwear. Deze professionele merken weten als geen ander hoe een t-shirt moet zitten. Zo zijn deze shirts slijt- en kleurvaster dan de meeste t-shirts en hebben ze een hoog absorberend vermogen. De t-shirts hebben moderne pasvormen voor dames en heren, waaronder regular fit en slim fit. Ook zijn vrijwel alle shirts voorzien van stretch stof voor optimaal comfort!

Laat je t-shirts bedrukken met namen en bedrijfslogo

Maatwerk is onze specialiteit. Wat er nog niet is, maken we zelf. Zo drukken wij  logo’s en teksten door middel van zeefdruk of transferdruk op t-shirts. Hierdoor zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar op iedere klus. Liever je logo borduren? Ook dat is mogelijk dankzij ons eigen borduuratelier. Logo’s bedrukken en borduren is bij ons al mogelijk in kleine aantallen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze 1600 mgrote showroom aan de A7 in Leek.

Waarom t-shirts onmisbaar zijn in het kledingpakket

Naast natuurlijk ondergoed en sokken is het t-shirt wellicht het meest gedragen kledingstuk. Dat is tijdens zware en intensieve werkzaamheden niet anders. T-shirts zijn de basislaag en beschermen het lichaam tegen invloeden van buitenaf. Een t-shirt wordt zowel bij winterse kou als zwoele zomerdagen gedragen. Om die reden is het belangrijk dat een t-shirt goed absorbeert.Ook kan er over een t-shirt een comfortabele werkpakwerktruiwerkvest of werkjas gedragen worden.

Lees meer