Showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben. En wij leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek. Op een oppervlakte van 1600 m2 vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Kom je ook langs voor een kopje koffie of advies op maat?

Maak een afspraak in onze showroom

De wereld draait door. 24/7. Dat begrijpen we heel goed bij MW Bedrijfskleding. Onze showroom in Leek is standaard op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur. Past dat niet in je agenda? Bel dan gerust voor een afspraak buiten kantoortijd.

Afspraak maken

Virtuele showroom

We zijn trots op onze mooie showroom. We laten je dan ook graag binnen kijken in deze video. Laat je inspireren door onze verschillende werelden. Van werkkleding en horeca tot promotioneel. We laten je elk hoekje zien en nodigen je daarna graag uit in ons Grand Café MW.

Wil je de showroom liever in het echt ontdekken? Dat begrijpen we wel. Je bent van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear is werkkleding voor iedere professional uit alle uitlopende vakgebieden. Het merk stelt hoge eisen aan de materialen en daardoor kunnen de producten van Tricorp Workwear dan ook als betrouwbaar, veilig en duurzaam worden bestempeld. Wij bieden een ruim assortiment aan Tricorp werkkleding. Kom eens langs in onze shop-in-shop showroom!

Ontdek Tricorp Workwear

Mascot Workwear

MASCOT Workwear voldoet aan de hoogste eisen die gesteld wordt door de professional voor werkkleding in allerlei branches. De kleding is zo ontworpen dat er ruimte is voor al je bewegingen en sluit tegelijkertijd nauw aan op plaatsen waar jij ondersteuning nodig hebt. Maak kennis met het volledige assortiment van MASCOT Workwear in onze shop-in-shop showroom!

Ontdek Mascot Workwear

Jobman Workwear

Jobman Workwear is sinds 1975 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige werkkleding voor alle beroepen. De productie van de werkkleding wordt pas gestart als de professionals uitermate tevreden zijn over de werkkleding. Neem eens een kijkje bij MW Bedrijfskleding! Wij bieden een ruime collectie werkkleding Jobman Workwear in onze shop-in-shop showroom.

Ontdek Jobman Workwear

Chaud Devant

Chaud Devant is een merk die hoogwaardige koks- en serveerkleding biedt, die tegelijkertijd trendy en modern is. Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor chefs en hun brigade in de keuken. De collectie van Chaud Devant wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen voor maximaal comfort. MW Bedrijfskleding biedt een ruime collectie Chaud Devant werkkleding.

Ontdek Chaud Devant

Craft Sportswear

Craft Sportswear is gemaakt voor sporters die het beste uit zichzelf willen halen en daarbij hun sportkleding belangrijk vinden. Craft staat bekend om de hoge kwaliteit en functionaliteit. Het merk biedt een collectie sportkleding waarmee je voorbereid bent op elk weertype. Kom eens langs bij MW Bedrijfskleding! Wij bieden een ruim assortiment Craft Sportswear in onze shop-in-shop showroom.

Ontdek Craft Sportswear

Clique

Clique is hèt merk als het gaat om promotionele kleding. De kleding staat bekend om de sportieve uitstraling en de hoge kwaliteit. Het hoofddoel van Clique is dat het een goede drager moet zijn voor je merk en je boodschap. Maak kennis met het volledige assortiment promotionele kleding van Clique in onze shop-in-shop showroom!

Ontdek Clique

J. Harvest & Frost

Kom stijlvol voor de dag met kleding van het prachtige merk J.Harvest & Frost. Het doel van het merk is om goedgemaakte, getailleerde en betaalbare producten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Zo zie jij er elke dag stijlvol uit. Bezoek eens de shop-in-shop showroom van MW Bedrijfskleding!

Ontdek J. Harvest & Frost

Erima

Of het nu gaat om teams of individuele sporters, de producten van Erima Sportswear staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd. Kom eens langs bij MW Bedrijfskleding om de prachtige collectie va Erima te bekijken.

Ontdek ERIMA Sportswear

Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef is sinds 1986 actief in bedrijfskleding voor de horeca. Le Nouveau Chef was altijd al toonaangevend en trendsettend. Het belangrijkste van de horeca kleding is dat het duurzaam is en dat de medewerkers die erin lopen dynamisch kunnen bewegen. Kom vrijblijvend langs om de kokskleding van Le Nouveau Chef te zien, te passen en te voelen.

Ontdek Le Nouveau Chef

POCO

POCO is de meest flexibele en veelzijdige bedrijfskleding producent voor horecakleding, kokskleding, bakkerskleding, slagerskleding, kapperskleding, beurspersoneel en detailhandel. Met het unieke concept kan er al vanaf 3 stuks per model bedrijfskleding geheel naar wens samen gesteld worden en custom-made geproduceert. Buizen, schorten, sloven, blouses, alles is te vinden in het ruime en moderne assortiment.

Ontdek Poco

Borduurstudio

MW Bedrijfskleding beschikt als een van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding over een eigen borduurstudio. Ook voor het borduren van bedrijfskleding geldt bij ons dat we staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit!

Bedrijfskleding borduren

Grand Café MW sinds 2004

In onze showroom hebben we ruimte gemaakt voor ons eigen Grand Café (sinds 2004). Een rustpunt in de soms drukke dagen. Het is een gastvrije ontmoetingsplek voor collega's en relaties.

We schenken hier trouwens het perfecte Segafredo kopje koffie. Zie je, onze aandacht voor kwaliteit vind je overal terug.

De grootste showroom op het gebied van bedrijfskleding

In onze showroom aan de A7 vind je het grootste assortiment aan werkkleding, horecakleding, zorgkleding en sportkleding onder één dak. Met een oppervlakte van ruim 1600 m2 aan inspiratie is hier voor ieder wat wils. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende kledingmerken als Mascot Workwear, Chaud Devant, Craft Sportswear en meer. Daarnaast bevindt zich hier ook ons professionele borduurstudio vanuit waar wij alle kleding bedrukken en borduren.

Werkkleding van Tricorp, Mascot en Jobman

In de showroom zijn drie shop-in-shops gevestigd die volledig in het teken staan van werkkleding. In de shop-in-shops van Mascot Workwear, Tricorp Workwear en Jobman Workwear vindt je de nieuwste collecties en trends voor o.a. bouwbedrijven, autobedrijven, transportbedrijven en facilitaire bedrijven. Van nieuwste werktruien en werkbroeken tot trendy en moderne t-shirts en polo’s. Voor werkschoenen kan je rondkijken en passen in de shop-in-shop van het Italiaanse Sixton Peak.

Horecakleding van Chaud Devant, Le Nouveau Chef en POCO

Ook op het gebied van horecakleding beschikken wij over drie shop-in-shops van bekende kledingmerken binnen de branche. Merken als Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn toonaangevend op het gebied van kokskleding en kleding voor bar- en bedieningspersoneel. In onze showroom hangen de nieuwste koksbuizen, horeca blouses, koksbroeken en meer. Daarnaast kan je eigen kledinglijn samenstellen dankzij de uitgebreide mogelijkheden van POCO.

Sport- en teamkleding van Craft Sportswear en ERIMA

Op zoek nar sportkleding voor jouw team of club? Kom dan kijken in de shop-in-shop van Craft Sportswear of ERIMA. Craft Sportswear staat bekend als kledingmerk voor wintersporten als schaatsen en skiën, dankzij de bekende thermokleding. Maar het merk levert ook sportkleding voor teamsporten als voetbal en andere balsporten. Ook ERIMA is ook gespecialiseerd in teamkleding voor balsporten en heeft naast voetbalkleding ook kleding voor basketballers, korfballers, handballers en volleyballers.

Promotionele en representatieve kleding van Clique en J. Harvest en Frost

Ook voor promotie doeleinden, zoals een beurs of evenement hebben wij een ruime collectie hangen in de shop-in-shop van Clique. Ook in de shop-in-shop van Clique en James Harvest Sportswear kan je terecht voor promo kleding. Hier vind je moderne polo’s, t-shirts, blouses en overhemden met eindeloze mogelijkheden. Met J. Harvest & Frost hebben wij een prachtig merk in huis voor representatieve blouses en overhemden voor dames en heren wanneer de kleding om een luxere uitstraling vraagt.

Kom vrijblijvend binnen lopen of maak een afspraak met Manel

Nieuwsgierig naar onze showroom? Kom dan vrijblijvend langs voor een heerlijke bak koffie en laat je inspireren door de diverse shop-in-shops. Onze adviseurs voorzien je graag van advies en tips op het gebied van bedrijfskleding. De showroom is gevestigd in Leek, vlakbij Groningen en Drachten. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Ook op afspraak is altijd mogelijk.

Lees meer