Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Vlek- en strijkvrije Black Bow overhemden van J. Harvest & Frost

MW Bedrijfskleding Harvest Blog Overhemden vlek strijkvrij

Niemand draagt graag een overhemd met vlekken en kreukels. En al helemaal niet wanneer je er representatief uit moet zien, zoals in de horeca of op een beurs. Dat hoeft nu gelukkig niet meer! Dankzij de ultieme Black Bow blouses van J. Harvest & Frost loop jij er altijd als een plaatje bij. De revolutionaire strijkvrije shirts met bescherming tegen morsen zijn waarschijnlijk de laatste overhemden die jij ooit nodig zult hebben. Zeg vaarwel tegen strijken, vroegtijdig morsen van koffie en lunchvlekken. Dankzij de geavanceerde nanotechnologie ben jij overal veilig. Black Bow overhemden zijn je beste vriend.

MW Bedrijfskleding Harvest Blog Overhemden vlek strijkvrij

Nanotechnologie voorkomt vlekken

J. Harvest & Frost heeft de prachtig afgewerkte en stijlvolle blouse tot diep in de vezels verbeterd door middel van revolutionaire nanotechnologie. Zit het dan nog wel comfortabel? Jazeker! Het vlekvrije overhemd voelt en zit nog steeds als een katoenblouse, maar is beter bestand tegen vloeistoffen en oliën dan andere blouses. Zowel van buiten als van binnen. Dus ook na het morsen van een kop koffie zie jij er nog steeds top uit en kan je rustig achterover leunen na een nerveuze zweetaanval. Handig toch?

MW Bedrijfskleding Harvest Blog Overhemden vlek strijkvrij

Nooit meer strijken

De strijkvrije blouse is niet nieuw en bestaat al een tijdje. Soms werkt het uitstekend. Vaak ook niet. De Black Bow overhemden van J. Harvest & Frost zijn écht strijkvrij en blijven de hele dag door fris en netjes, dankzij de getapete naden en de kreukherstellende behandeling. Waar andere kreukels meestal ontstaan door natte plekken op het shirt, moet de Black Bow blouse juist vochtig of nat worden om de kreukels, die zich tijdens het gebruik van het shirt hebben verzameld, weg te werken.

Elastische kraagknop voor extra comfort

In het streven om ‘s werelds best functionerende shirt te maken, is er door J. Harvest & Frost een gepatenteerde oplossing bedacht voor een probleem wat we allemaal ondervinden. Het sluiten van de bovenste knoop in de kraag is altijd lastig en of zelfs onmogelijk. De oplossing hiervoor was simpel en eenvoudig. De bovenste kraagknop is bevestigd met elastisch draad. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor extra beweging en is daarom comfortabeler tijdens het dragen.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.