Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Sixton Peak werkschoenen verkrijgbaar bij MW Bedrijfskleding

sixton peak veiligheidsschoenen mw bedrijfskleding werkschoenen

Dankzij onze samenwerking met Sixton Peak hebben wij een prachtige collectie werkschoenen voor iedere vakman of vakvrouw. Of je nu werkt in de horeca, transport en logisitiek, bouw en industrie, facilitaire dienstverlening of in de beveiliging. Voor iedere beroepsgroep heeft Sixton een passende collectie werkschoenen.

sixton peak veiligheidsschoenen mw bedrijfskleding werkschoenen

Italiaans vakmanschap met Sixton Peak

De veiligheidsschoenen van Sixton staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche. Sixton luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.

Sixton Peak MW bedrijfskleding werkschoenen

Sixton Peak direct passen in de showroom

Benieuwd naar deze prachtige collectie werkschoenen? Bezoek de spiksplinternieuwe shop-in-shop in onze ruime showroom in Leek en krijg advies op maat van één van onze adviseurs.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.