Medische schoenen

Ben jij op zoek naar medische schoenen? Bekijk hier ons ruime assortiment.

Medische schoenen

Geslacht

Kleur

Merk

Maat

Materiaal neus

Normering

Filters

Toont alle 5 resultaten

Veiligheidsklassen voor veilig en comfortabel werken

Werkschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. Voor in de zorg kan het noodzakelijk, of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een veiligheidsklasse te dragen. In Europa wordt de EN ISO 20345 norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Bij elk niveau zijn de veiligheidsschoenen voorzien van een harde neus die 200 Joule kinetische energie moet kunnen opvangen, waarbij de hoogte die overblijft in de schoen ten minste 14 mm moet zijn. De veiligheidsneus kan gemaakt zijn van staal, composiet of aluminium.

Veiligheidsklasse S2 voor medische schoenen

Dezelfde eigenschappen als S1, met extra eigenschap waterafstotend overleder tegen penetratie en absorptie van water. Hierdoor ook geschikt in vochtige werkomstandigheden. De veiligheidsklasse S2 wordt voornamelijk gebruikt in de sectoren: agrarisch, automotive, chemische industrie, elektronica, voedselindustrie, zorg en horeca.

Medische schoenen van de beste merken

Ben je op zoek naar medische schoenen? In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan veiligheidsschoenen voor alle beroepsgroepen. Zo vind je in ons assortiment uitsluitend schoenen met volledige bescherming: al onze schoenen hebben bijvoorbeeld veiligheidsneuzen, anti-perforatiezolen of antislipzolen, goedgekeurd volgens EN ISO 20345. Wij werken alleen met de beste merken zoals Sixton Peak. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

Lees meer