J. Harvest & Frost blouses en overhemden

Op zoek naar moderne en trendy blouses en overhemden? Bekijk hier onze ruime collectie van J. Harvest & Frost.

J. Harvest & Frost blouses en overhemden

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 46 resultaten wordt getoond

De beste werk overhemden, gemaakt voor de professionals

Voor J. Harvest & Frost ging het ook niet zonder slag of stoot om het beste overhemd ter wereld te maken. Het belangrijkste is echter dat het klaar is. Dit had niet kunnen gebeuren zonder eerdere proeven en fouten van een lange rij kledingmakers. In het assortiment vind je de coole, klassieke Green-Bow, de onuitgesproken en gedetailleerde Red-Bow, de trend bewuste Pourole-Bow en de Indigo-Bow voor in de vrije tijd. Je kunt zelfs een witte en een Yellow-Bow vinden. Het zijn allemaal degelijke, goed gebouwde shirts die elke dag van de week de concurrentie aankunnen.

Vlekvrije overhemden dankzij de nieuwste nanotechnologie

De prachtig afgewerkte en stijlvolle blouses en overhemden van J. Harvest & Frost zijn tot op molecuul level verbeterd. Dit hebben ze gedaan door de nieuwste technologie in kleding, ook wel nanotechnologie genoemd. En als je denkt dat het comfort hierdoor omlaag gaat, dan heb je het goed mis. Het overhemd zit nog steeds zoals een katoenen overhemd, maar hij is nu ook nog eens bestand tegen oliën en vloeistoffen. Zowel de binnen als de buitenkant. Mocht je onhandige collega nou koffie over je heen gooien, dan is er geen vlekje op je overhemd te zien.

Strijkvrije non-iron blouses en overhemden zijn ideaal voor de horeca

Strijkvrij kleding is niet nieuw en wordt steeds vaker toegepast. Soms werkt het heel goed, maar vaak ook niet. Dankzij de kreukel herstellende behandeling en dicht getapte naden zijn de black-bow overhemden van J. Harvest & Frost écht strijkvrij. Zo blijf je de hele dag door netjes en fris. Hoe werkt het nou? Andere blouses en overhemden worden kreukelig or natte plekken op het shirt, daarentegen moet de black-bow juist nat of vochtig worden om kreukels weg te werken.

De Black-Bow testrit van J. Harvest en Frost

Edin Dzemat is een van de hoogst geprezen chefs van Zweden. Hij is de kapitein van het nationale chef-koksteam, heeft enkele jaren geleden de rijzende sterren benoemd voor de White Guide en heeft verschillende succesvolle restaurants gerund. J. Harvest & Frost boodt hem aan de Black-Bow shirt een dag lang aan te hebben in de hectische keuken van zijn geliefde Brasserie by EDz. Dit was Edin zijn reactie: ”Mijn eerste indruk is een gevoel van echte kwaliteit. Dit is geen gewoon shirt. Kreukel- en vlekvrij is een welkome aanvulling voor elke hardwerkende individu. In een kokende, stomende keuken tijdens een volle avond is ware liefde.”

De Indigo-Bow shirt is perfect voor uniforme uitstralingen

De Indigo-Bow gaat helemaal over gewassen en gedragen worden. Zoals denim voor broeken is, is het gewassen Oxford voor overhemden. Het is iconisch geworden. Een uniform, een deel van elke garderobe en het shirt komt in alle variaties en alle soorten merken. De Indigo-Bow is een eerbetoon aan het pictogram. Zorgvuldig gekozen stoffen moeten het juiste gevoel geven en het is natuurlijk gemaakt om meer fysieke en veeleisende werkomgevingen te verduren. Het wiel is niet opnieuw uitgevonden, het was er al. Geniet van de eerbetoon aan vrije tijd.

Kenmerken van de blouses en overhemden van J.Harvest & Frost

De Black-Bow shirts zijn gemaakt van 100% katoen en hebben mechanische stretch. Ook zijn deze overhemden wasbaar in de wasmachine. Achterstuk met split aan de achterzijde zorgt voor soepel gevormde schouders en een groter bewegingsbereik. Getapete hoofdnaden helpen het shirt er scherp uit te zien, was na was. Voorzien van een moderen open kraag en elastische knopen. Beschikbaar in de kleuren wit en blauw. Vanaf de maten S tot en met 5XL. De Green-Bow is vervaardigd favoriete hoogwaardige twill-textuur. Een gespleten juk in de rug, middelste uitgesneden kraag en een 35 mm. verhoogde knoopsluiting de rand voor dit scherpe, een klassieke shirt. De Green-Bow is te kopen in mid-blue, sky-blue, navy, zwart en wit.

Lees meer