Hovenierskleding

Speciaal voor onze hoveniers hebben wij hier gepaste kleding voor hoveniers op een rij gezet.

MW Bedrijfskleding heeft werkkleding voor hoveniers

Een hovenier wordt bloot gesteld aan zware en wisselvallige weersomstandigheden. Niet alleen tegen wind en water, maar ook tegen hitte en droogte. Hoveniers werken nagenoeg altijd buiten. Daarom is er een speciale werkkleding lijn ontwikkeld voor hoveniers, stratenmakers en meer. Het kledingpakket van een hovenier bestaat onder andere uit robuuste werkjas, een comfortabel T-shirt of trui en natuurlijk een tuinbroek of overall! Daarnaast is het verstandig en vaak verplicht om met veiligheidsschoenen te werken. Hierdoor ben jij beschermd tegen krassen en schrammen van planten en bloemen én natte voeten. De hovenierskleding is verkrijgbaar in de kleurrijk groen, zandkleurig kaki of de meer neutrale kleuren zwart, donkerblauw en grijs.

Professionele hoveniers kleding van professionele merken

Mascot Workwear heeft vele collecties ontwikkeld voor specifieke doelgroepen, waaronder een kledinglijn voor hoveniers. Mascot Workwear maakt het werk aangenaam en comfortabel door de 100% vierweg stretch techniek die terugkomt in broeken en bovenkleding. Naast Mascot hebben wij nog meer merken in ons assortiment met geschikte werkkleding hebben voor hoveniers. Denk aan Helly Hansen Workwear en Tricorp Workwear. Beide merken hebben ook een ruime keuze in regenkleding, waaronder regenjassen en regenbroeken.

Laat zien wie je bent met bedrukte of geborduurde werkkleding

Val op tijdens jouw werkzaamheden door jouw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren. Onze specialisten bedrukken en borduren van de hoogst mogelijke kwaliteit op alle kledingstukken voor hoveniers. Daarbij komt dat bedrijfskleding voor hoveniers, voorzien van een geborduurd of gedrukt logo bij een minimale grootte van 70 cm², 100% fiscaal aftrekbaar. Kom voor meer informatie vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een passessie op locatie.

Lees meer