Fleece jassen

Bent u opzoek naar een fleece jas? Fleece jassen hebben als eigenschap dat het erg goed isoleert. De materialen waar de fleece jassen van gemaakt worden houden de warmte goed vast. Bij MW Bedrijfskleding hebben we fleece jassen voor dames -en heren.

Fleece jassen voor warmte tijdens werkzaamheden

Dankzij onze samenwerking met onze leveranciers zijn de fleece jassen leverbaar in: blauw, bruin, grijs, groen, oranje, rood, wit en zwart. Kleding moet goed zitten. Daarom leveren wij de fleece jassen in de maten XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL en 4XL. De fleece jassen worden op duurzame wijze geproduceerd, zodat we u kwaliteit kunnen garanderen. De jassen worden gemaakt van polyester.

Jobman en Mascot fleece jassen

Partnerschap zorgt voor goeie service en snelle levering. Dit is de reden dat Jobman, Mascot en MW Bedrijfskleding de handen in één hebben gesloten. In onze showroom proberen we elk soort bedrijfskleding tentoon te stellen. Ook voor buitenwerkers hebben we een afdeling. Kom gerust een kijkje nemen op onze locatie in Leek. Het plaatsen van logo’s en slogans levert belastingvoordeel op. Ook hierbij is MW Bedrijfskleding u tot dienst door uw bedrijfskleding te bedrukken en/of borduren. Onze fleece jassen zijn voorzien van handige en diepe zakken. De fleecejassen zijn uitstekend te combineren met onze andere werkkleding. Kom naar onze showroom voor advies met een bakje koffie of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer