Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Bedrijfskleding voor alle beroepen

 

 

Aangenaam herkenbaar in bedrijfskleding

Aangenaam herkenbaar in bedrijfskleding

Dankzij onze vele merken in bedrijfskleding en ruime assortiment beroepskleding werken wij voor vele uiteenlopende beroepen en beroepsgroepen. Van kapper tot kok en van beveiliger tot schilder. Niets is ons te gek. Of je nou slager, bakker, schilder, beveiliger of hovenier bent. Beroepskleding is van groot belang. In de eerste plaats moet het aangenaam herkenbaar zijn en aansluiten op de huisstijl van de organisatie. Daarnaast moet je je beroep comfortabel kunnen uitvoeren én het moet ook nog eens duurzaam en slijtvast zijn. Dat weten wij bij MW Bedrijfskleding als geen ander. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige merken en partners. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en maatwerk is onze specialiteit.

Ruime collecties van professionele merken

Ruime collecties van professionele merken

Met meer dan 30 verschillende merken hebben voor alle beroepen en beroepsgroepen bedrijfskleding die aansluit op de wensen en werkzaamheden. Voor de bouw, service en industriële sector hebben wij merken als Tricorp Workwear en Mascot Workwear. Perfect voor metselaars, loodgieters, timmermannen, spackers en stukadoors. Ook voor de facilitaire dienstverlening zijn deze merken ideaal om te gebruiken. Van servicemonteurs tot installateurs, elektriciens en onderhoudsmedewerkers. Naast Tricorp en Mascot hebben we ook Jobman Workwear. Van werkbroeken tot werkjassen, truien en polo’s. Kortom: de keuze is reuze.

Automonteurs, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers

Automonteurs, vrachtwagenchauffeurs en magazijnmedewerkers

Ook voor de transport en logistieke sector hebben wij werkkleding op maat. Van stevige en slijtvaste werkjassen en werkbroeken tot comfortabele t-shirts, polo’s en werktruien. Alle werkkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, zwart, groen, geel, blauw, paars, oranje en meer. Hierdoor kunnen we bedrijfskleding volledig laten aansluiten op de kleuren en huisstijl van de organisatie. Ook zijn er, naast de kleding voor heren, diverse pasvormen voor dames. Naast de transport en logistieke sector is de werkkleding ook te dragen voor automonteurs. Voor de automotive hebben we ook prachtige (Amerikaanse) overalls. Daarnaast hebben we, dankzij Sixton Peak, veiligheidsschoenen die voldoen aan normen en veiligheidseisen.

Professionele werkkleding voor horeca, retail en verswinkels

Professionele werkkleding voor horeca, retail en verswinkels

Ook in de horeca is bedrijfskleding erg belangrijk! Voor koks en keukenmedewerkers hebben we prachtige moderne koksbuizen, schorten en sloven, koksbroeken en keukenschoenen van bekende kokskleding merken. Denk aan Chaud Devant, Le Nouveau Chef en Greiff. Ook voor de bar- en bedieningsmedewerkers hebben we prachtige horeca blouses van J.Harvest & Frost en prachtige sloven en schorten. Ook retailbedrijven kunnen bij ons terecht. Denk aan kassamedewerkers en vakkenvullers voor supermarkten, drogisterijen, fietsenmakers en meer. Daarnaast leveren we ook aangenaam herkenbare kleding aan verswinkels: slagerijen, bakkerijen, groentewinkels en viszaken.

Maatwerk is onze specialiteit

Maatwerk is onze specialiteit

Naast de bekende beroepskledingmerken kunnen wij werkkleding custom-made maken. Hierdoor kunnen wij de stijl van jouw organisatie nog meer terug laten komen in de kleding door een herkenbare uitstraling van je medewerkers. Ook bedrukken en borduren wij alle kledingstukken in onze eigen borduurstudio. Eerst zien, dan geloven? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur of zoek vrijblijvend onze showroom aan de A7 in Leek (tussen Drachten en Groningen).

Afspraak maken
Maak snel en eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs en krijg daarbij advies op maat én een heerlijke bak koffie (of thee).
Offerte aanvragen
Wil je graag meer informatie en een bijpassende prijs ontvangen? Vraag snel en eenvoudig een online offerte aan.
© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid