Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Bedrijfskleding voor alle beroepen

Dankzij onze vele merken in bedrijfskleding en ruime assortiment beroepskleding werken wij voor vele uiteenlopende beroepen en beroepsgroepen. Van kapper tot kok en van beveiliger tot schilder. Niets is ons te gek. Of je nou slager, bakker, schilder, beveiliger of hovenier bent.
MW Bedrijfskleding Santino Casual Workwear bedrijfskleding werkkleding

Aangenaam herkenbaar in bedrijfskleding

Beroepskleding is van groot belang. In de eerste plaats moet het aangenaam herkenbaar zijn en aansluiten op de huisstijl van de organisatie. Daarnaast moet je je beroep comfortabel kunnen uitvoeren én het moet ook nog eens duurzaam en slijtvast zijn. Dat weten wij bij MW Bedrijfskleding als geen ander. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige merken en partners. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en maatwerk is onze specialiteit.

Ruime collecties van professionele merken

Met meer dan 30 verschillende merken hebben voor alle beroepen en beroepsgroepen bedrijfskleding die aansluit op de wensen en werkzaamheden. Voor de bouw, service en industriële sector hebben wij merken als Tricorp Workwear en Mascot Workwear. Perfect voor metselaars, loodgieters, timmermannen, spackers en stukadoors. Ook voor de facilitaire dienstverlening zijn deze merken ideaal om te gebruiken. Van servicemonteurs tot installateurs, elektriciens en onderhoudsmedewerkers. Naast Tricorp en Mascot hebben we ook Jobman Workwear en Projob Workwear. Van werkbroeken tot werkjassen, truien en polo’s. Kortom: de keuze is reuze.

MW Bedrijfskleding Showroom Tricorp werkkleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding werkkleding mascot bedrijfskleding workwear

Transport en logistiek

Ook voor de transport en logistieke sector hebben wij werkkleding op maat. Van stevige en slijtvaste werkjassen en werkbroeken tot comfortabele t-shirts, polo’s en werktruien. Alle werkkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, zwart, groen, geel, blauw, paars, oranje en meer. Hierdoor kunnen we bedrijfskleding volledig laten aansluiten op de kleuren en huisstijl van de organisatie. Ook zijn er, naast de kleding voor heren, diverse pasvormen voor dames. 

Horeca, retail en verswinkels

Ook in de horeca is bedrijfskleding erg belangrijk! Voor koks en keukenmedewerkers hebben we prachtige moderne koksbuizen, schorten en sloven, koksbroeken en keukenschoenen van bekende kokskleding merken. Denk aan Chaud Devant, Le Nouveau Chef en Greiff. Ook voor de bar- en bedieningsmedewerkers hebben we prachtige horeca blouses van J.Harvest & Frost en prachtige sloven en schorten. Ook retailbedrijven kunnen bij ons terecht. Denk aan kassamedewerkers en vakkenvullers voor supermarkten, drogisterijen, fietsenmakers en meer. Daarnaast leveren we ook aangenaam herkenbare kleding aan verswinkels: slagerijen, bakkerijen, groentewinkels en viszaken.
MW Bedrijfskleding Le Nouveau Chef horeca kleding bedrijfskleding werkkleding
MW_bedrijfskleding_pand

Maatwerk is onze specialiteit

Naast de bekende beroepskledingmerken kunnen wij werkkleding custom-made maken. Hierdoor kunnen wij de stijl van jouw organisatie nog meer terug laten komen in de kleding door een herkenbare uitstraling van je medewerkers. Ook bedrukken en borduren wij alle kledingstukken in onze eigen borduurstudio. Eerst zien, dan geloven? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de A7 in Leek (tussen Drachten en Groningen).
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).