Horeca bedrijfskleding

Gastvrijheid, service, kwaliteit en flexibiliteit zitten in onze genen. Daarom voelen wij ons ook zo aangetrokken tot de horeca. En zijn we meer dan trots dat we onszelf marktleider in deze branche mogen noemen. MW Bedrijfskleding de specialist in Bedrijfskleding Horeca.

Wij hebben een grote klantenkring in de horeca die we al jaren optimaal bedienen. Met de laatste trends en hoogstaande merken als Poco, Chaud Devant, Le Nouveau Chef, Segers en Greiff in ons assortiment. Maar ook met custom made-oplossingen vanaf drie stuks. Uitstraling staat voorop, zeker in deze branche. Jouw medewerkers zijn immers het visitekaartje van je bedrijf. Wij helpen je graag dat visitekaartje zo aantrekkelijk mogelijk te maken met de juiste bedrijfskleding.

Green Choice van Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef geeft om de planeet en wil bijdragen aan een leefbare wereld. De kleding van The Green Choice collectie is daarom gemaakt van zo duurzaam mogelijke stoffen, met aandacht voor natuurbehoud. Koksbuizen van The Green Choice zijn onder andere te vinden in de keuken van sterrenrestaurant de Librije. En als Jonnie Boer het aantrekt, wéét je dat je goed zit.

Trends | De hamburger

Chef Diego Buik maakte de duurste hamburger ooit en is herkenbaar aan zijn opvallende verschijning en tatoeages. Laat jij ook graag zien wat je in huis hebt en mag het hip, hipper, hipst? Dan zijn de overhemden van J. Harvest & Frost, met een perfecte pasvorm en mooie details, vast jouw ding. In J. Harvest & Frost ziet elke man of vrouw eruit om door een ringetje te halen. Whenever, wherever.

Wij werken voor

Steakhouse André Dokter

Bij Steakhouse André Dokter schuift iedereen graag aan tafel. Dit restaurant in Briltil staat tot in de wijde omtrek bekend om zijn gastvrijheid, uitstekende keuken, ruime porties en heerlijke wijnen.

Lees verder

Downloads