Bestel je eigen gepersonaliseerde mondkapjes | Klik hier voor meer informatie Gepersonaliseerde mondkapjes | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Roden

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Roden

MW Bedrijfskleding is dé specialist in promotioneel textiel. MW Bedrijfskleding is marktleider in Noord-Nederland en is slechts 7 kilometer van Roden. Wij zorgen dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. Een groot aantal ondernemers uit Roden was u al voor! Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat te komen.

In onze showroom kan je alle kledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Liever een afspraak op locatie? Geen Probleem. Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

© 2020 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid