Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738
MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Lelystad

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Lelystad

MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. MW Bedrijfskleding is marktleider in Noord-Nederland. Wij zorgen dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. Een groot aantal ondernemers uit Lelystad ging je al voor! Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Waarom is bedrijfskleding (met logo) belangrijk?

Waarom is bedrijfskleding (met logo) belangrijk?

Bedrijfskleding met logo heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt bedrijfskleding voor eenheid en verbondenheid bij je medewerkers. Daarnaast draagt bedrijfskleding met logo bij aan de representatieve uitstraling. Het draagt bij aan een bepaalde mate van vertrouwen en herkenning. Versterk je bedrijfsimago met bedrijfskleding. Het laat zien wat je wil uitstralen. Tot slot draagt werkkleding bij aan optimale bescherming en veiligheid.

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat te komen.

 

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak

In onze showroom kan je alle werkkledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem! Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid