Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738
MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Leek

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Leek

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 vind je het grootste aanbod aan professionele bedrijfskleding voor alle beroepsgroepen. Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorgkleding, promotionele kleding, representatieve kleding en sportkleding. Kom eens langs!

Bedrijfskleding, jouw visitekaartje

Bedrijfskleding, jouw visitekaartje

Door de inzet van bedrijfskleding zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar voor klanten. Medewerkers zien er niet alleen netjes uit in werkkleding, maar ook professioneel. De klanten herkennen jouw bedrijf doormiddel van eigen bedrijfskleding met logo. De bedrijfskleding wordt een belangrijk marketingmiddel om de klant het goede gevoel te geven.

Kom eens langs! Dan drinken we samen een kopje koffie

Kom eens langs! Dan drinken we samen een kopje koffie

In onze showroom kun je alle werkkledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Werkkleding met opdruk en werkkleding zonder opdruk. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem! Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid