MW Bedrijfskleding, dé leverancier van bedrijfskleding in Hoogeveen.


MW Bedrijfskleding, dé leverancier van bedrijfskleding in Hoogeveen.


Aangenaam herkenbaar in de bedrijfskleding van MW!

Aangenaam! MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. MW Bedrijfskleding is marktleider in Noord-Nederland. Bij ons kan je terecht voor verschillende bedrijfskleding voor diverse beroepsgroepen. Wij zorgen dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. FC Groningen, De Drie Gezusters, Century Autogroep, Bistroboys, Forum en Rooftop Merckt gingen je al voor!

Bedrijfskleding Hoogeveen voor verschillende branches

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan professionele bedrijfskleding voor alle beroepsgroepen. Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorgkleding, promotionele kleding, representatieve kleding en sportkleding.

Bedrijfskleding Hoogeveen, van borduren en bedrukken tot persoonlijke advies

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat werkkleding met opdruk te komen. Werkkleding zonder opdruk is ook geen enkel probleem!

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

Bedrijfskleding heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt bedrijfskleding voor eenheid en verbondenheid bij je medewerkers. Daarnaast draagt bedrijfskleding met logo bij aan de representatieve uitstraling. Het draagt bij aan een bepaalde mate van vertrouwen en herkenning. Versterk je bedrijfsimago met bedrijfskleding. Het laat zien wat je wil uitstralen. Tot slot draagt werkkleding bij aan optimale bescherming en veiligheid.
MW Bedrijfskleding Bistroboys horeca kleding Groningen

Op zoek naar bedrijfskleding in Hoogeveen?

Ben je op zoek naar passende bedrijfskleding in Hoogeveen voor jou en je personeel? We nemen je graag mee in de wereld van bedrijfskleding en geven je graag passend advies. Eerlijk, betrouwbaar en no-nonsense. Laat de kleding borduren of bedrukken met jouw logo in onze eigen productiestudio. Ben je overtuigd dat MW Bedrijfskleding de juiste leverancier is? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of op locatie. Dan lopen jij en je medewerkers er binnenkort aangenaam herkenbaar bij!

Onze klanten

Laat je ontzorgen met KMS

Bestel efficiënt met ons online Kleding Management Systeem. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het bestelsysteem staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.

Download brochures

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding? Bekijk en download de brochures van de merken waar wij graag mee werken.

Voordelen MW