Extra pasdagen beroepsopleidingen | Klik hier voor meer informatie Extra pasdagen beroepsopleidingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies

Bedrijfskleding bedrukken

 

 

Drukstudio in huis

Drukstudio in huis

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. Deze transfers hebben wij daarom altijd op voorraad zodat we de bedrukte bedrijfskleding snel kunnen leveren.

Onze drukstudio

Onze drukstudio

Sandra is onze kanjer van de drukstudio. Zij weet alles over de juiste plaats van het logo en over de juiste afmetingen. Samen met onze adviseurs houdt zij scherp in de gaten of het logo past binnen de huisstijl en geheel naar jouw wens is. En heb je zelf een leuk idee? Kom maar op. Sandra is gek op nieuwe uitdagingen.

Drukproces

Drukproces

Zijn jouw wensen en ideeën door ons verwerkt in een mooi ontwerp voor bedrijfskleding? Dan gaan we verder. Maar voordat we beginnen met bedrukken krijg jij een digitale impressie. Geef jij ons groen licht, dan kan het echte werk beginnen!

Ook bedrijfskleding laten bedrukken?

Ook bedrijfskleding laten bedrukken?

Wil je een logo, tekst of naam op jouw bedrijfskleding drukken? Geen enkel probleem! Wij helpen je graag verder met het personaliseren van jouw bedrijfskleding. Onze adviseurs geven jou graag advies over het uitzoeken van de juiste werkkleding en bedrukking.

© 2020 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid