Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Bedrijfskleding bedrukken

 

 

Bedrijfskleding bedrukken voor elk beroep

Bedrijfskleding bedrukken voor elk beroep

Bedrijfskleding of werkkleding bedrukken voor je personeel zorgt er niet alleen voor dat je personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters worden vaak bedrukt met het logo van het bedrijf. Laat je bedrijf opvallen en maak reclame met bedrukte bedrijfskleding. MW Bedrijfskleding bedrukt werkkleding voor verschillende bedrijven in o.a. horeca, zorg, detailhandel en bouw.

Drukstudio in huis

Drukstudio in huis

Voor het bedrukken van werkkleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Zo kunnen wij jou logo drukken op jouw bedrijfskleding. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding, representatieve kleding en promotionele kleding met transfer-druk. Deze transfers hebben wij daarom altijd op voorraad zodat we de bedrukte bedrijfskleding snel kunnen leveren.

Onze drukstudio

Onze drukstudio

Sandra is onze kanjer van de drukstudio. Zij weet alles over de juiste plaats van het logo en over de juiste afmetingen van het logo. Samen met onze adviseurs houdt zij scherp in de gaten of het logo past binnen de huisstijl en geheel naar jouw wens is. En heb je zelf een leuk idee? Kom maar op. Sandra is gek op nieuwe uitdagingen.

Drukproces

Drukproces

Zijn jouw wensen en ideeën door ons verwerkt in een mooi ontwerp voor bedrijfskleding? Voordat we beginnen met bedrukken krijg jij een digitale impressie. Geef jij ons groen licht, dan kan het echte werk beginnen!

Laat jouw bedrijfskleding bedrukken

Laat jouw bedrijfskleding bedrukken

Wil je een logo, tekst of naam op jouw bedrijfskleding drukken? Geen enkel probleem! Wij helpen je graag verder met het personaliseren van jouw bedrijfskleding. Onze adviseurs geven jou graag advies over het uitzoeken van de juiste werkkleding en bedrukking.

Borduren van bedrijfskleding

Borduren van bedrijfskleding

Naast het bedrukken van bedrijfskleding is het ook mogelijk om je bedrijfskleding te borduren. Wil je meer weten over het borduren van werkkleding?

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid