Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738
MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Assen

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van Bedrijfskleding in Assen

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan professionele bedrijfskleding voor alle beroepsgroepen. Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorgkleding, promotionele kleding, representatieve kleding en sportkleding.

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat werkkleding met opdruk te komen. Werkkleding zonder opdruk is ook geen enkel probleem!

 

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

Bedrijfskleding heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt bedrijfskleding voor eenheid en verbondenheid bij je medewerkers. Daarnaast draagt bedrijfskleding met logo bij aan de representatieve uitstraling. Het draagt bij aan een bepaalde mate van vertrouwen en herkenning. Versterk je bedrijfsimago met bedrijfskleding. Het laat zien wat je wil uitstralen. Tot slot draagt werkkleding bij aan optimale bescherming en veiligheid.

Wist je dat werkkleding aftrekbaar is?

Wist je dat werkkleding aftrekbaar is?

Wist je dat de kosten voor bedrijfskleding belasting aftrekbaar kunnen zijn? Om van deze mogelijkheid gebruik te maken zijn er wel voorwaarden verbonden. Lees alles over deze voorwaarden in onze blog

Klanten van MW Bedrijfskleding in Assen

Klanten van MW Bedrijfskleding in Assen

In de regio Assen heeft MW Bedrijfskleding een brede klantenkring. Voorbeelden van bestaande klanten van MW Bedrijfskleding uit Assen zijn:  Bij Jaap, Vakantiepark Wittezomer, Bella Italia, SKK Kozijnwacht, en  Provincie Drenthe. Daarnaast kleden wij al jaren de studenten van Drenthe college TT instituut

Bedrijfskleding, jouw visitekaartje

Bedrijfskleding, jouw visitekaartje

Door de inzet van bedrijfskleding zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar voor klanten. Medewerkers zien er niet alleen netjes uit in werkkleding, maar ook professioneel. De klanten herkennen jouw bedrijf doormiddel van eigen bedrijfskleding met logo. De bedrijfskleding wordt een belangrijk marketingmiddel om de klant het goede gevoel te geven.

Kom eens langs! Dan drinken we samen een kopje koffie

Kom eens langs! Dan drinken we samen een kopje koffie

In onze showroom kan je alle werkkledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Werkkleding met opdruk en werkkleding zonder opdruk. Liever een afspraak op locatie? Geen Probleem. Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid