Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

MW Bedrijfskleding, dé leverancier van bedrijfskleding Assen

MW_bedrijfskleding_pand

Aangenaam herkenbaar in bedrijfskleding van MW!

Aangenaam! Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding in Assen en promotioneel textiel. In de regio Assen heeft MW Bedrijfskleding een brede klantenkring. Voorbeelden van bestaande klanten van MW Bedrijfskleding uit Assen zijn: Apotheek Vredeveld, Bella Italia, Century Autogroep, City Hotel de Jonge, De Bonte Wever en DNK

Bedrijfskleding Assen voor verschillende branches

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan professionele bedrijfskleding voor alle beroepsgroepen. Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorg kleding, promotionele kleding, representatieve kleding en tot slot ook sportkleding.

MW Bedrijfskleding pand MW
MW Bedrijfskleding borduren logo

Bedrijfskleding Assen, van borduren en bedrukken tot persoonlijke advies

We bedrukken en borduren in onze eigen borduuratelier en drukstudio beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat werkkleding met opdruk te komen. Werkkleding zonder opdruk is ook geen enkel probleem!

Waarom is bedrijfskleding belangrijk?

Bedrijfskleding heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt bedrijfskleding voor eenheid en verbondenheid bij je medewerkers. Daarnaast draagt bedrijfskleding met logo bij aan de representatieve uitstraling. Het draagt bij aan een bepaalde mate van vertrouwen en herkenning. Versterk je bedrijfsimago met bedrijfskleding. Het laat zien wat je wil uitstralen. Tot slot draagt werkkleding bij aan optimale bescherming en veiligheid.

Assen bella italia mw bedrijfskleding horeca kleding
MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding

Bedrijfskleding Assen, jouw visitekaartje

Door de inzet van bedrijfskleding zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar voor klanten. Medewerkers zien er niet alleen netjes uit in werkkleding, maar ook professioneel. Hierdoor herkennen de klanten jouw bedrijf doormiddel van eigen bedrijfskleding met logo. De bedrijfskleding wordt een belangrijk marketingmiddel om de klant het goede gevoel te geven.

Op zoek naar bedrijfskleding in Assen?

Ben je op zoek naar passende bedrijfskleding in Assen voor jou en je personeel? We nemen je graag mee in de wereld van bedrijfskleding en geven je graag passend advies. Eerlijk, betrouwbaar en no-nonsense. Laat de kleding borduren of bedrukken met jouw logo in onze eigen productiestudio. Ben je overtuigd dat MW Bedrijfskleding de juiste leverancier is? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of op locatie. Dan lopen jij en je medewerkers er binnenkort aangenaam herkenbaar bij! 

De nieuwe kolk DNK Kledingpakket Bedrijfskleding logo Studio Anneloes
Assen bella italia mw bedrijfskleding horeca kleding

Nieuwe kleding voor Bella Italia

We hebben de smaakvolle Bella Italia in Assen in horeca kleding gestoken. Voor de zomerse dagen is gekozen voor een mooi en fris wit overhemd in combinatie met een chique taupe kleurig halterschort. Clean look! 

MW_bedrijfskleding_kms_kleding_management_systeem_webshop_werkkleding

Laat je ontzorgen met KMS

Bestel efficiënt met ons online Kleding Management Systeem. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het bestelsysteem staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.

Download brochures

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding? Bekijk en download de brochures van de merken waar wij graag mee werken.
MW Bedrijfskleding brochures werkkleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak met Jesper bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. Jesper helpt je graag met het uitzoeken van passende kleding op basis van jouw wensen en huisstijl. Maak een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Voordelen MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).