Bakkerskleding

Als bakker wil je er natuurlijk aangenaam herkenbaar bijlopen. Dat snappen wij bij MW Bedrijfskleding als geen ander. Ook voor bakkerijen hebben wij een ruim assortiment aan professionele bedrijfskleding van merken als POCOChaud Devant en Le Nouveau Chef. Van prachtige schorten, sloven en koksbuizen tot nette blouses en de bekende geruite bakkersbroeken.

Wij werken voor

MW Bedrijfskleding: Specialist in bakkerskleding

Wanneer jij de eigenaar bent van een bakkerij en aangenaam herkenbaar wil zijn met jouw collega’s, ben je bij ons aan het juiste adres. MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding voor bakkers en bakkerijen. Daarnaast hebben wij ook voor andere verswinkels het grootste aanbod in werkkleding onder één dak. In onze ruime showroom aan de A7 in Leek vind je 1600 m2 aan inspiratie op het gebied van bedrijfskleding voor o.a. bakkers en bakkerijen. Onze specialisten denken graag met je mee bij het uitzoeken van de ideale collectie kleding voor jou en je collega’s. Hierdoor ben jij altijd aangenaam herkenbaar achter de toonbank.

Breed assoriment in kleding voor bakkerijen en verswinkels

Dankzij ons brede assortiment in bedrijfskleding hebben wij een ruime keuze in bakkerskleding. Een veel voorkomende combinatie is een moderne blouse voor dames of een overhemd voor heren. Deze wordt vaak gecombineerd met een stoere sloof of halterschort. Zowel de  blouses en overhemden als de schorten en sloven zijn volledig custom made te produceren. Dit is zelfs al mogelijk vanaf 10 stuks. Daarnaast hebben wij ook prachtige representatieve blouses en horeca schorten en sloven van A-merken in ons assortiment. Tevens kiest de bakker veelal een bijpassende polo of t-shirt die perfect aansluit op de kleuren van de winkel. De bakkerskleding is ook ideaal voor slagerijen, groentezaken en vis- en kaaswinkels.

Bakkerskleding bedrukken en borduren met bedrijfslogo

Laat jouw collega’s opvallen door de bakkerskleding te bedrukken en te borduren met jouw bedrijfslogo. Hierdoor zijn alle medewerkers van de winkel aangenaam herkenbaar. In onze eigen borduurstudio kunnen wij alle kleding voorzien van logo’s met de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook is de kleding, geborduurd of bedrukt, in de meeste gevallen 100% belastingaftrekbaar.

Lees meer