Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Afspraak gemaakt

MW Bedrijfskleding pand leek werkkleding horecakleding promotioneel bedrijfskleding representatief zorgkleding sportkleding

We kijken uit naar onze afspraak!

Hartelijk dank voor je interesse in MW Bedrijfskleding en je aanvraag voor het maken van een afspraak. Binnen 24 uur neemt één van onze adviseurs contact met je op voor het maken van een afspraak bij jouw op locatie of in onze showroom.

Laat je inspireren in onze showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom in Leek. Op een oppervlakte van 1600 m2 vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. De koffie staat klaar!

MW Bedrijfskleding Showroom Clique
MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Dringende vraag?

Mocht je dringende vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. De dames van onze support afdeling helpen je graag! 

MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding jobman

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).