Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Noord-Nederland

Advies op maat

MW bedrijfskleding pand showroom werkkleding horecakleding

Wij geven je bedrijf meer zichtbaarheid met bedrijfskleding

0
kledingdragers
0
tevreden klanten
0 m2
inspiratie
0
artikelen
MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Aangenaam! Wij zijn MW Bedrijfskleding

Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij geven je bedrijf meer zichtbaarheid met bedrijfskleding. Bij MW Bedrijfskleding geloven we in een persoonlijke aanpak, van passend advies tot levering. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. MW Bedrijfskleding, jouw partner op het gebied van bedrijfskleding. 

Bedrijfskleding borduren en bedrukken

Wij borduren en bedrukken als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding en werkkleding alle logo’s en opdrukken in onze eigen studio. Zo kunnen wij de beste kwaliteit leveren. 

MW_Bedrijfskleding_Borduurstudio
MW Bedrijfskleding Stephanie

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak vrijblijvend een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Showroom Tricorp werkkleding

Verschillende bedrijfskleding voor verschillende branches

Aan de A7 in Leek tussen Drachten en Groningen vind je onze prachtige showroom van 1600 m2. Hier vind je het grootste aanbod aan bedrijfskleding voor alle beroepen. Je kan bij ons terecht voor horeca bedrijfskleding, sportkleding, promotionele bedrijfskleding, werkkleding voor in de bouw, industrie, transport, logistiek en automotive. Maar ook voor zorg bedrijfskleding, representatieve kleding en natuurlijk custom made kleding.

Kleding Management Systeem (KMS)

Bestel efficiënt met ons online bestelservice. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het KMS staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.

MW_bedrijfskleding_kms_kleding_management_systeem_webshop_werkkleding
Wold & waard

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken
“We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen.”
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Ben je opzoek naar een partner voor het leven? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We leren jou en je bedrijf graag kennen! Je bent van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar!