Mascot Workwear

Praktische en duurzame bedrijfskleding van Mascot

Zoek je bedrijfskleding die zowel praktisch als van hoge kwaliteit is? Mascot is het merk dat je nodig hebt. De werkkleding van Mascot is specifiek ontworpen voor diverse werkomstandigheden en biedt uitstekende functionaliteit en comfort. Elk stuk kleding is slim ontworpen met voldoende ruimte voor gereedschap, zodat je bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Bij MW Bedrijfskleding kiezen we voor Mascot vanwege hun robuuste kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide collectie. Mascot zet zich in voor duurzaamheid in elk aspect van hun producten. Hun kleding is gemaakt om lang mee te gaan, wat bijdraagt aan het verminderen van de noodzaak voor nieuwe grondstoffen en het verminderen van afval.

Mascot® Customized: Perfect aangepast aan jouw behoeften

Mascot® Customized biedt werkkleding die lichter, sterker en flexibeler is dan ooit tevoren. Dankzij een breed scala aan producten en kleuropties kun je gemakkelijk kleding vinden die perfect bij jouw stijl en comforteisen past. Speciaal voor professionals zoals elektriciens en schilders zijn er aanpasbare spijkerzakken beschikbaar, ontworpen om alle benodigde gereedschappen efficiënt te dragen.
Bekijk brochure

Breed inzetbaar voor diverse beroepen

Of je nu in de bouw, schilderwerk, installatietechniek, wegenbouw, logistiek of industrie werkt, Mascot heeft de juiste werkkleding voor jou. Hun assortiment sluit naadloos aan bij de specifieke eisen van diverse vakgebieden, waardoor professionals optimaal kunnen presteren in hun werk.

Meer Mascot brochures

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW