Passen op locatie

Je bent natuurlijk van harte welkom om bedrijfs- of sportkleding te passen in onze showroom in Leek. Maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie, op een tijdstip dat alle medewerkers aanwezig zijn. Met onze mobiele pasruimte of onze speciale pas-bus. Wel zo gemakkelijk!

Wil je graag een afspraak maken voor een passessie bij jouw bedrijf? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op om een datum te prikken.

Afspraak maken

Pas-bus

Voor grote groepen maken we voor passessies gebruik van onze pas-bus. De bus rijdt naar jouw bedrijf met de volledige collectie van de uitgekozen kledinglijn. We zetten de pas-bus ook in bij verschillende beroepsopleidingen. Zo kunnen leerlingen ter plekke de benodigde kleding doorpassen.

Mobiele pasruimte

Voor kleinere groepen kan MW Bedrijfskleding naar jouw bedrijf komen met een mobiele pasruimte. De kleding kan dan eenvoudig op locatie gepast worden, bijvoorbeeld in de kantine of op kantoor.

Wij werken voor

GroenRijk

GroenRijk is hét adres voor huis, tuin en dier. Bij de tuincentra van GroenRijk kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je woning en tuin in te richten. Helemaal volgens je eigen smaak.

Lees verder