Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Passen op locatie

Je bent natuurlijk van harte welkom om bedrijfskleding of sportkleding te passen in onze showroom in Leek. Maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie, op een tijdstip dat alle medewerkers aanwezig zijn. Met onze mobiele pasruimte. Wel zo gemakkelijk!

Bij u op locatie

Bij u op locatie

Uiteraard ben je van harte welkom om in onze 1600m2 grote showroom uw bedrijfskleding te komen passen. Lukt dit niet? Geen enkel probleem! Wij komen ook graag bij je op locatie langs om één of meerdere passessies te organiseren. Jouw medewerkers krijgen de mogelijkheid om de uitgekozen kledinglijn volledig te passen. De maten worden hierbij van alle medewerkers geregistreerd zodat zij altijd in goed passende kleding zullen lopen. Neem gerust een keer contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Mobiele pasruimte

Mobiele pasruimte

MW Bedrijfskleding kan naar jouw bedrijf komen met een mobiele pasruimte. De kleding kan dan eenvoudig op locatie gepast worden, bijvoorbeeld in de kantine of op kantoor. Samen met één van onze adviseurs bespreek je van tevoren in welke aangenaam herkenbare bedrijfskleding het personeel gaat lopen. MW Bedrijfskleding stelt vervolgens een passet samen. Wanneer het jou uitkomt worden één of meerdere passessies ingepland. Op de van tevoren besproken datum komen wij op locatie langs op het bedrijf met de samengestelde passet in alle beschikbare maten

Bedrijfskleding bedrukken
Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit van het drukwerk bewaken.
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.
© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid