Beroepsopleidingen

Leerling-kok, stagiair in een hotel of automonteur in opleiding? Ook als je nog lerende bent, wil je goed voor de dag komen. Professioneel en herkenbaar. Daarbij zijn er vaak voorschriften voor beroepsopleidingen kleding. Daarom zijn wij er ook voor jou als student.

Wij werken voor

MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding voor beroepsopleidingen

Naast het leveren van bedrijfskleding aan bedrijven, verenigingen en sportclubs leveren wij ook werkkleding voor beroepsopleidingen voor vele MBO-scholen in Noord-Nederland en Oost-Nederland. Scholen die wij tot onze klanten mogen rekenen zijn het Alfa-College Groningen, Hoogeveen en Hardenberg, Friesland College Leeuwarden en Heerenveen, Drenthe College Assen, Meppel en Emmen, Noorderpoort College in Groningen en Winschoten en het ROC Friese Poort in Drachten.

Van leerling kok tot leerling gastheer of gastvrouw

Dankzij onze vele merken en ruime aanbod in het assortiment kunnen wij, net als voor ieder beroep, ook iedere opleiding voorzien van bedrijfskleding. Denk hierbij aan koksbuizen, horeca blouses, schorten, sloven en koksbroeken voor koksopleidingen van Greiff. Ook retail kleding voor kappersopleidingen, slagersopleidingen en bakkersopleidingen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast leveren we werkkleding voor leerlingen schilders, autotechnicus, installateurs, timmermannen, lastechniek en meer. Ook kan je bij ons terecht voor zowel representatieve kleding als beveiligingskleding voor beveiligers. De representatieve kleding wordt ook gebruikt voor leerlingen die een opleiding volgen tot gastheer, gastvrouw en receptionist(e).

Ook voor sportopleidingen en zorg en welzijn opleidingen

Met onze sportmerken ERIMA, Craft Sportswear en JAKO voorzien wij ook leerlingen die een opleiding als sport en bewegen, personal trainer en andere sportgerelateerde BBL of BOL opleidingen van kleding. Ben je op zoek naar beroepsopleiding voor in de zorg? Geen probleem! Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Dankzij de merken De Berkel, Haen en Segers. Hierdoor hebben wij trendy en moderne zorgjassen en broeken, polo’s en t-shirts in diverse kleuren. Van basic wit tot blauw en roze. Kortom: voor iedere opleiding hebben wij passende beroepskleding.

Waarom kleding voor beroepsopleidingen van MW Bedrijfskleding?

Als specialist in werkkleding en sportkleding voor alle beroepsopleidingen kunnen wij beroepskleding snel en eenvoudig leveren. Daarnaast is het mogelijk om bij ons alle kleding-items en naambordjes los bij of na te bestellen wanneer je als student de beroepskleding ontgroeit bent. De kleding worden op diverse pas-dagen op op locatie en in onze showroom per leerling volledig gepast en opgemeten, zodat iedere leerling aangenaam herkenbaar is. Onze logistieke afdeling verpakt alle kledingpakketten op basis van leerling, waardoor er ook geen foute leveringen plaatsvinden.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.