Relatiegeschenken

Je zou het misschien niet direct denken, maar naast bedrijfskleding hebben wij ook een unieke collectie promotie artikelen en relatiegeschenken. Van bedrukte pennen en agenda’s tot toffe zonnebrillen en strandtassen. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf aangenaam herkenbaar te maken.

MW Bedrijfskleding: Ook voor relatiegeschenken en promotionele artikelen

Dankzij onze Toppoint relatiegeschenken hebben wij een breed scala aan producten voor promotionele doeleinden. De producten van Toppoint zijn van hoogwaardige kwaliteit, design, druktechnieken en duurzaamheid. Hierdoor kan je ook bij ons terecht voor mobiele en elektronische apparaten als powerbanks, usb’s, bluetooth speakers, telefoon hoesjes en meer. Ook leveren wij te bedrukken schrijfwaren en kantoorartikelen als pennen en kladblokken. Voor promotionele (sport)evenementen en festivals leveren wij onder andere bidons, broodtrommels, zonnebrillen, tassen, aanstekers en give aways mét logo’s namen en andere opdrukken.

Hoogwaardige designs en professionele druktechnieken

De producten in het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. De producten zijn vervolgens meerdere malen getest. Alleen de beste producten worden opgenomen in het assortiment als ze slagen voor de verplichte audits en tests. Het design wordt ontworpen door meerdere top ontwerpers die allemaal hun eigen expertise hebben, zo blijft de collectie uniek. Van tekentafel tot eindproduct, de ontwerpers werken het idee volledig uit. Bij alle producten is het mogelijk het bedrijfslogo te bedrukken. Dit kan zelfs in negen verschillende soorten druktechnieken. De relatiegeschenken van MW Bedrijfskleding zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Lees meer