Aangenaam herkenbaar met promotionele polo’s

Polo’s zijn prachtige kledingitems voor promotionele doeleinden. Een polo is representatief en is eenvoudig te bedrukken of borduren met een herkenbaar logo, naam of slogan. Daarnaast is de keuze in promotionele polo’s reuze door de vele opvallende kleuren als rood, blauw, groen, geel, oranje, paars, wit, zwart en grijs. Ook zijn de polo’s verkrijgbaar in fluoriserend geel en fluoriserend oranje. Ideaal voor o.a. het WK voetbal of andere sporten waar de dresscode oranje is. Ook kan er gekozen worden voor een streep op de mouw, de kraag of beide.

Promotionele polo’s voor dames, heren en kinderen

Dankzij de vele merken hebben wij een ruime collectie aan promo polo’s. Hierdoor zijn de polo’s leverbaar voor dames, heren en kinderen. Tevens zijn er meerdere pasvormen, waaronder regular fit en slim fit. Ook in de maten zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij leveren al polo’s vanaf maat XS tot aan 7XL. Zo hebben wij voor iedereen een aangenaam herkenbare polo.

Breng de boodschap over met opvallende logo’s

Promotionele kleding zonder een logo, tekst of slogan is “slechts” kleding. Laat daarom je promotionele polo’s bedrukken en borduren in onze eigen borduurstudio en drukatelier om je merk, bedrijf of evenement extra in de spotlight te zetten. Eerst zien, dan geloven? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 in Leek. Hier vind je 1600 m2 aan inspiratie op het gebied van promotionele bedrijfskleding. Samen met onze adviseurs komen wij altijd tot een passende oplossing.

Creëer een complete collectie promotionele bedrijfskleding

Promotionele polo’s hebben korte mouwen. Dit maakt het kledingstuk uitermate geschikt voor een zomers festival of een sportevenement. Ook in de recreatie, zoals een camping of pretpark, zijn polo’s heerlijk om te dragen. Maar het kan voorkomen dat het buiten kouder wordt. Om ook tijdens koude omstandigheden aangenaam herkenbaar te zijn kunnen wij ook bijpassende jassen, vesten en truien leveren die volledig aansluiten bij de kleuren en stijl van de polo’s.

Lees meer