Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Je hebt je ingeschreven voor onze nieuwsbrief

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor elk beroep

Voor elke beroep werken we met de beste merken, maar dit gaat niet ten koste van het aanbod. In tegendeel zelfs, we hebben een ruim aanbod bestaand uit wel 250.000 producten. In onze eigen drukstudio en borduuratelier kunnen wij jouw bedrijfskleding bedrukken en borduren.  We willen graag met jou samen naar de perfecte kledinglijn werken, zodat jij alleen maar tevreden en trots kan zijn. 

Laat je inspireren in onze showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom in Leek. Op een oppervlakte van 1600 m2 vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. De koffie staat klaar!
MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Le Nouveau Chef horeca kleding bedrijfskleding werkkleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).