Kapperskleding

Door de professionele kapperskleding van POCO ben jij altijd aangenaam herkenbaar in jouw kapsalon. Dankzij de unieke stof van POCO zijn de kledingstukken bestendig tegen alle kapperschemicaliën, waaronder waterstofperoxide.

Wij werken voor

MW Bedrijfskleding is dé specialist in kappers bedrijfskleding

Wanneer je op zoek bent naar trendy en moderne bedrijfskleding voor kapsalons, ben je bij ons aan het juiste adres! Vanuit onze vestiging in Leek, vlakbij Groningen, voorzien wij meer dan 100 kapsalons in heel Nederland van kapperskledij. Dankzij het merk POCO kunnen wij een unieke zwarte stof leveren die witte vlekken van kapperschemicaliën voorkomt, waardoor de kleding er langdurig mooi uit blijven zien. Deze bijtende stoffen veroorzaken bij katoenen kleding voor bleekvlekken. Dankzij deze unieke stof lopen jouw medewerkers er professioneel en vlekvlij bij. Onze kleding voor kappers is ook bestand tegen krimp en verkleuring.

Ruime collectie kapperskleding voor dames en heren

De collectie bestaat onder andere uit polo’s, jurken, tunieken, t-shirts en meer. Ook kunnen we prachtige bijpassende schorten en sloven leveren. Onze bedrijfskleding voor kappers is geschikt voor dames en heren.

Borduren of bedrukken van bedrijfslogo’s

Dankzij onze eigen borduurstudio kunnen wij alle kapperskleding voorzien van logo’s en teksten, zodat de kleding volledig aansluit op de huisstijl van jouw kapsalon. Liever jouw logo bedrukken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neme voor meer informatie over onze kleding voor kapsalons vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom.

Lees meer