Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738
Yes! De horeca mag weer open

Yes! De horeca mag weer open

We werken dagelijks voor de mooiste horecabedrijven en daarom zijn we zo blij dat de horeca weer open mag. Het zijn kleine stapjes, maar wij kunnen niet wachten! We hebben jullie gemist. De gezelligheid en de reuring.

De perfecte start: 15% korting op Chaud Devant schorten en sloven

Aangenaam herkenbaar in de sloven en schorten van Chaud Devant. Krijg 15% korting op de schorten en sloven van Chaud Devant.  Deze actie is geldig tot 1 juni 2021 (de gehele maand juni verlengd!) en kan aangevraagd worden via de website, je accountmanager of in de showroom. De korting wordt verrekend op de sloven en schorten van Chaud Devant. De actie geldt niet op de BSX collectie. De korting kan één keer gebruikt worden en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen.

Afspraak maken
Maak snel en eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs en krijg daarbij advies op maat én een heerlijke bak koffie (of thee).
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.
© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid