Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Bedrijfskleding borduren

 

 

Bedrijfskleding borduren voor elk beroep

Bedrijfskleding borduren voor elk beroep

Bedrijfskleding of werkkleding borduren voor je medewerkers zorgt er niet alleen voor dat je medewerkers er netjes bijloopt, het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters worden vaak geborduurd met het logo van het bedrijf. Laat je bedrijf opvallen en maak reclame met geborduurde bedrijfskleding. MW Bedrijfskleding borduurt werkkleding voor verschillende bedrijven in o.a. horeca, zorg, detailhandel en bouw.

Borduurstudio in huis

Borduurstudio in huis

Wij zijn één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Borduren van bedrijfskleding doen wij in huis. Ook voor het borduren van bedrijfskleding geldt bij ons dat we staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit! Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s, teksten en namen.

Borduurproces

Borduurproces

Voordat wij beginnen met het borduren van jouw bedrijfskleding, doorlopen we een aantal stappen:

  1. Jij levert het gewenste logo aan in een JPEG- of EPS-bestand.
  2. Wij zetten het JPEG- of EPS-bestand om in een borduurkaart.
  3. Onze borduurstudio maakt een fysiek voorbeeld, die ter controle naar je wordt opgestuurd.
  4. Na akkoord van jouw kant, gaan onze medewerkers van de borduurstudio aan de slag.
Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Anja is onze nauwkeurige collega met een grote passie voor het vak. Ze is erg betrokken bij het werk en draagt met veel liefde zorg voor al het borduurwerk van MW Bedrijfskleding. Anja werkt de kleding af wanneer het onder de borduurmachine vandaan komt. Anja bewaakt de kwaliteit van het logo en zorgt er voor dat er geen draadje verkeerd zit. Al ruim 7 jaar is ze te vinden in onze borduurstudio waar precisie erg belangrijk is. 

Bedrijfskleding en belastingdienst

Bedrijfskleding en belastingdienst

Wist je dat bedrijfskleding voorzien van een geborduurd of gedrukt logo bij een minimale grootte van 70 cm², 100% fiscaal aftrekbaar is? 

 

Bedrukken van bedrijfskleding

Bedrukken van bedrijfskleding

Naast het borduren van bedrijfskleding is het ook mogelijk om je bedrijfskleding te bedrukken. Wil je meer weten over het bedrukken van werkkleding?

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid