Zorgbroeken

Werkzaam in de medische sector en op zoek naar zorgbroeken? Zoek dan niet verder! Wij hebben een ruime keuze uit zorgbroeken in verschillende kleuren en maten, waardoor wij altijd passende zorgbroeken voor elk bedrijf hebben.

Dé specialist in zorgbroeken voor medisch personeel

Ben jij werkzaam in de medische sector en op zoek naar zorgbroeken voor o.a. tandartspraktijken, apotheken, verzorgingshuizen, thuiszorg, of dokterspost? Dan ben je bij MW Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij hebben ruime keuze uit zorgbroeken in de tradtionele kleur wit en in frisse kleuren met een eigentijdse uitstraling. Dankzij de verschillende lengtematen, breedtematen en pasvormen hebben wij altijd een zorgbroek waarin jij en je collega’s die aangenaam en comfortabel zitten. Ben je op zoek naar een bijpassende zorgjaszorgpolo of t-shirt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van MW Bedrijfskleding.

Zorgbroeken in verschillende kleuren, modellen en maten

In onze ruime collectie aan zorgkleding hebben wij ook een ruime keuze in professionele en comfortabele zorgbroeken van de beste kwaliteit. Er is keuze uit een grote selectie verschillende broeken. Het assortiment is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en modellen. Ook kun je in ons assortiment verschillende zwangerschapsbroeken vinden. De materialen zijn katoen, elasthan en/of polyester, zodat de broeken gemakkelijk en veelvuldig op hete temperaturen te wassen zijn. De broeken zijn beschikbaar in zowel dames- als herenmodellen. De zorgbroeken en zijn van de kwalitatieve zorgmerken als De Berkel, Segers en Haen.

Zorgbroeken bekijken en passen in onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie zorgbroeken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom om de collectie medische kleding te zien, te voelen en te passen. Onze adviseur helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste collectie in zorgkleding die perfect aansluit op de stijl van jouw medische onderneming. Wil je graag zorgkleding met jouw logo laten bedrukken? Onze specialisten bedrukken en borduren alle logo’s, slogans en namen van de hoogst mogelijke kwaliteit in onze professionele borduurstudio en drukatelier. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen om een afspraak te maken in de showroom of op locatie.

Lees meer