Werkvesten

Ben je opzoek naar een slijtvaste werkvest? Kijk dan in ons assortiment!

Werkvesten

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 37 resultaten wordt getoond

Aangenaam herkenbare werkvesten voor iedere werkklus

Of je nou buiten op de steigers staat of binnenshuis werkzaam bent, met een comfortabel vest ben je altijd aangenaam herkenbaar. Werkvesten, sweaters en sweatshirts zijn ideaal om over een t-shirt te dragen en kunnen dienen als vervangen voor de werkjas.  De keuze in werktruien, werkpakken of werkvesten is eindeloos, waardoor wij voor ieder bedrijf en iedere werknemer een passend vest hebben. Zo zijn de vesten verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog: van verschillende tinten rood, groen, blauw, geel oranje, grijs tot helder zwart en wit. Ook de maatvoering is uiteenlopend. Zo zijn vesten te leveren vanaf XS, S en M tot L, XL of zelfs 7XL.

Werkvesten zijn voorzien van diverse functionaliteiten

Waar een alledaags vest vaak hetzelfde is, hebben werkvesten vele verborgen functionaliteiten. Zo zijn werkvesten leverbaar met extra verstevigingen, fluoriserende en reflecterende elementen, doorzichtige opbergvakken, waterdichte ritsen en meer. Ook zijn de meeste exemplaren winddicht en waterafstotend. Wel zo fijn wanneer je de ladder op moet in de regen. De vesten hebben ook verschillende pasvormen, van modern fit tot regulair fit. De meeste vesten zijn geschikt voor zowel heren als de stoere dames in de bouw. Dankzij professionele werkkledingmerken als Mascot en Tricorp bieden wij enorme keuze!

Voor wie is een werkvest uitermate geschikt en voor wie juist niet?

Werkvesten zijn ideaal bij lagere temperaturen. Wij adviseren een werkvest vaak te dragen tot 15 graden celsius. Een werkvest is ook ideaal wanneer je in open ruimtes werkt, zoals een nieuw te bouwen huis dat nog niet waterdicht is. Dit maakt een werkvest direct geschikt voor bouwvakkers, metselaars, installateurs, servicemonteurs, buitenschilders en meer. Wanneer je buiten werkt is het vaak fijner om een vest te dragen dan een jas. Van intensief werken krijg je het vanzelf warm, waardoor een werkjas al snel overbodig is. Voor hoveniers, stratenmakers en wegenbouwers is het werkvest een uitstekende uitkomst. Werk je voornamelijk binnen? Dan is een trui, t-shirt of polo een meer voor de hand liggende keuze.

Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom

Wil je graag meer informatie over werkkleding en misschien vesten in het bijzonder? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom in Leek. Hier vind je 1600 maan werkkleding onder één dak. Ontvang uitgebreid advies van onze adviseurs onder het genot van een heerlijke bak koffie. Is het niet mogelijk om langs te komen? Dan komen wij ook graag naar jou toe met onze pas-bus. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je altijd contact opnemen.

Lees meer