Werkschoenen S1P

Werkschoenen S1P

Geslacht

Kleur

Merk

Maat

Materiaal neus

Normering

Filters

Toont alle 3 resultaten

Veiligheidsklassen voor veilig en comfortabel werken

Werkschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. Voor bepaalde werkzaamheden kan het noodzakelijk, of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een veiligheidsklasse te dragen. In Europa wordt de EN ISO 20345 norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Bij elk niveau zijn de veiligheidsschoenen voorzien van een harde neus die 200 Joule kinetische energie moet kunnen opvangen, waarbij de hoogte die overblijft in de schoen ten minste 14 mm moet zijn. De veiligheidsneus kan gemaakt zijn van staal, composiet of aluminium.

Veiligheidsklasse S1P

Dit zijn standaard veiligheidsschoen voor droge omstandigheden. Deze schoenen hebben een gesloten hiel, zijn olie en brandstof bestendig, antistatisch, energieabsorptie in de hak en zijn voorzien van een veiligheidsneus. De veiligheidsklasse S1 wordt voornamelijk gebruikt in de sectoren: automotive, chemische industrie, elektronica, voedselindustrie, zorg en horeca. De veiligheidsklasse S1P heeft dezelfde eigenschappen als S1, met de toevoeging van een stalen of kunststof tussenzool (minimaal 1100 N).

Professionele veiligheidsschoenen van de beste merken

Ben je op zoek naar professionele werkschoenen? In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aanbod aan veiligheidsschoenen voor alle beroepsgroepen. Zo vind je in ons assortiment uitsluitend schoenen met volledige bescherming: al onze schoenen hebben bijvoorbeeld veiligheidsneuzen, anti-perforatiezolen of antislipzolen, goedgekeurd volgens EN ISO 20345. Wij werken alleen met de beste merken zoals Mascot WorkwearChaud Devant Michelin schoenenSixton Peak. Wij zijn geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

Lees meer